Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54086
Players nickname
Djole Marinnkovic
Suspect ID
2844 + 54793
Date of violation
Jan 12, 2025
Time of violation
22:11
Proofs
https://youtu.be/1O6i82__Gic

Djole Mariinkovic

Player
Player
MG krsi igrac sa ID-em 2844 kada je rekao 70k Id nesto tako , i krsi Rp 2 Win kada je skocio sa MOSTA da bi izbegao rp situaciju sto nebi uradio u real life a ja sam skocio i uradio profesionalni kolut kao fibov agent a ne skocio na glavu . Id 54793 krsi generalno pravilo gp 6.15 krenuo je da me puca bez brojanja kao sto je i id 2844

Filip Whitee

Player
Player
MG krsi igrac sa ID-em 2844 kada je rekao 70k Id nesto tako , i krsi Rp 2 Win kada je skocio sa MOSTA da bi izbegao rp situaciju sto nebi uradio u real life a ja sam skocio i uradio profesionalni kolut kao fibov agent a ne skocio na glavu . Id 54793 krsi generalno pravilo gp 6.15 krenuo je da me puca bez brojanja kao sto je i id 2844
na povu se jasno vidi kako igrac krsi BA time sto vadi pusku pre skakanja sa mosta da nebi pao kao sto sam ja

Lazar Mihailovic

Player
Player
decko u klipu se vidi da si izvadio kratku pumparicu i time sprecio pad.Upao si u bush i drzao desni click i spemao space da bi izgledalo da te je spasio role koj se desio "sam od sebe" a zapravo si radio BA jer si vadio pusku dok si skakao sa mosta gde opet dolazimo do toga da si to uradio da bi sebi sprecio pad.
Sa ljubavlju Laki <3

Djole Mariinkovic

Player
Player
na povu se jasno vidi kako igrac krsi BA time sto vadi pusku pre skakanja sa mosta da nebi pao kao sto sam ja
haha
Pregledano

Dostavite originalni POV koji nije editovan.​
POV nije editovan ne znam sta ce vam duzi pov od ovoga kada se sve vidi nerazumem nikola oces da mi odbijes zalbu vec neki put trazis mi duzi pov a nema potrebe za duzi pov

Status
Not open for further replies.
Top Bottom