Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

randomlik

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Miloš
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: kruska8703
6. Vaše ingame ime: Milos Borge
7. Vaš ID: 4856

Dodatne informacije

1. Lider za
Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Želim postati lider jer imam veliku strast prema razvoju RP-a na ovom serveru i verujem da mogu značajno doprineti njegovom unapređenju kroz inovativne ideje i bolju organizaciju.
2.2. Kao dugogodišnji član organizacije, temeljno poznajem sve njene funkcije i pravila, što me čini kvalifikovanim da efikasno vodim tim i donositi pametne odluke.
2.3. Možda najvažniji razlog zašto želim biti lider jeste moj opsežan uvid u sve IC događaje na serveru. Smatram da mogu organizovati događaje koji će okupiti ljude i poboljšati zajedničku interakciju, čineći server dinamičnijim i zabavnijim.
2.4. Takođe bih postavio jasne i stroge kriterijume za ulazak u organizaciju jer verujem da kvalitet članova direktno utiče na njen uspeh i napredak. Pravilno selektovani članovi omogućavaju bolju saradnju i uspešnije rezultate.

Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
3.1. Smatram da bi bilo korisno organizovati redovne događaje kao što su CarShow, TalentShow i druge IC aktivnosti koje bi omogućile članovima da se opuste, zabave i pokažu svoje talente, čime bi se dodatno poboljšala međusobna povezanost.
3.2. Planiram da prilagodim cene proizvoda i usluga tako da budu pristupačne kako igračima, tako i zaposlenima, čime ćemo stvoriti održiv i profitabilan sistem koji neće opterećivati učesnike.
3.3. Uvešću specijalizovane odseke unutar organizacije, sa jasno definisanim zadacima za svakog člana. Na primer:

Intervjuisanje lidera i uticajnih ličnosti u gradu
Snimanje reportaža za CityNews
Učlanjenje u žirije za različite događaje i takmičenja
Ovo bi omogućilo veću organizaciju i efikasnost.
3.4. Redovno bih nagrađivao radnike bonusima i drugim podsticajima, kako bi se povećala motivacija i produktivnost unutar organizacije. Ovaj sistem bi doprinosio i stvaranju pozitivne radne atmosfere.
3.5. Jedan od mojih glavnih ciljeva bi bio održavanje discipline i reda unutar organizacije, kako bi svi članovi poštovali RP pravila i doprinosili zdravoj, pozitivnoj atmosferi.

Hvala na čitanju moje aplikacije, sretno svim kandidatima!

Top Bottom