Dragi Abrahame, dobio sam perma ban zbog krsenja pravila G.P 1.4, ali ne sjećam se da sam prekršio to pravilo. Prije nekoliko dana morao sam promijeniti svoj steam nalog iz privatnih razloga, pa sam morao promijeniti i svoj rockstar account. Kad sam ga promijenio, sve sam ulogirao i otišao na svoj main nalog i napravio twink koji nisam imao na starom rockstaru, čak sam napisao i žalbu na to. Nisam mogao napraviti svoj Twink iz nekog razloga, a RS administrator je rekao da trebao bih pisati na teechnical support, ali ne znam da sam je uopće kreirao. Evo linka te žalbe: Reviewed - Pitanje za Muju/Abrahama | 56533 . Još uvijek ne znam da sam imao twink na starom rockstaru. Molim vas, unbanaj te me volim ovaj projekt, ne kršim pravila, dobar sam igrač i nisam namjerno prekršio to pravilo. Hvala i nadam se pozitivnom odgovoru.
Ovo je pritužba na mene s lažnog forumskog računa koji me prijavio: Approved - G.P.1.1.1.4.1.8 56533
Čak sam rekao višem administratoru da sam promijenio steam račun >
Evo dokaza da sam dobio ban >
Ispravljam zalbu jer mi je Abraham rekao na ovoj zalbi,preveo sam je na srpski nadam se da je sad dobro > Reviewed - For Lebron | 56533
Ovo je pritužba na mene s lažnog forumskog računa koji me prijavio: Approved - G.P.1.1.1.4.1.8 56533
Čak sam rekao višem administratoru da sam promijenio steam račun >
Evo dokaza da sam dobio ban >
Ispravljam zalbu jer mi je Abraham rekao na ovoj zalbi,preveo sam je na srpski nadam se da je sad dobro > Reviewed - For Lebron | 56533