Ma kakvi de sam ja cist, u robloxu nikad nisam skinuo cit decko.Bitno da si ti cist
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ma kakvi de sam ja cist, u robloxu nikad nisam skinuo cit decko.Bitno da si ti cist
cole je koristio cit josip haliky je koristio cheat johhny haliky je koristio cheat,nabrojat cu jos kad se sjetim Djoksi ne gubi se brate mojcole je jedini pao za cheat i izduvao je kaznu za svoja dela.. a ceka se vas red da popadate za vase citere i vasa dela, venom je ugasen zbog blacklistovanih igraca ali otkricete nadam se sto pre kada vam stigne poruka od muje u fam chatu 🫡
pa nema jos johny i josip cheat nisu videli brate samo izmisljate pricu neku nepostojecu od tih 3 jedino je cole koristio wh adonise nema koga niste banovali preko fake foruma i tih kurca sto i sad vas coby redington radi mnogo ste muda pustili ne valja to ni za vas ni za nas al ae kacicemo secole je koristio cit josip haliky je koristio cheat johhny haliky je koristio cheat,nabrojat cu jos kad se sjetim Djoksi ne gubi se brate moj
imaju cheat njih trojica plus veljo je koristio godinu dana clumsy redux nije primo damagepa nema jos johny i josip cheat nisu videli brate samo izmisljate pricu neku nepostojecu od tih 3 jedino je cole koristio wh adonise nema koga niste banovali preko fake foruma i tih kurca sto i sad vas coby redington radi mnogo ste muda pustili ne valja to ni za vas ni za nas al ae kacicemo se
Lol svi koriste nesto protiv vas a ruke nemateimaju cheat njih trojica plus veljo je koristio godinu dana clumsy redux nije primo damage
tesi se da su svi citeriimaju cheat njih trojica plus veljo je koristio godinu dana clumsy redux nije primo damage