By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta pola 80% kazni je od pre 2 godineigrac ne zasluzuje da dobije ban pola ovih kazni je od pre 2 godine
ne gleda se koliko imas stranaima 6 strane na forumu ko zna jos koliko ing proveriti ga za konstantno i kazniti.
Pa logicno da sam na fake kad mi je uklonjen stari ti otkrij koj je moj stari prof pa reportaj a pele je najveca picka na grandu.Pele je the most innocent igrac krme jedno skrivas se iza fake naloga npcjuuu
Ko si ti picka ti materinaPa logicno da sam na fake kad mi je uklonjen stari ti otkrij koj je moj stari prof pa reportaj a pele je najveca picka na grandu.
Tvoj tata sine a i na tebe ce report uskoro da padne za taj acc sto si kupioKo si ti picka ti materina
Sta te imam reportat covjece niko ne zna ko si jer picka teskaPa logicno da sam na fake kad mi je uklonjen stari ti otkrij koj je moj stari prof pa reportaj a pele je najveca picka na grandu.
a ti si?Sta te imam reportat covjece niko ne zna ko si jer picka teska
placi placi dete malo bez roditelja necete nista dobit od tog sinoc je velja dobio bl radi korumpiranosti mrtvaci a ti halaze saznat ce se ko si 700 ti mrtvih majki jebemTvoj tata sine a i na tebe ce report uskoro da padne za taj acc sto si kupio