Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
33966
Players nickname
Mihajlo Sitic
Suspect ID
54616 i 62853
Date of violation
Jan 16, 2025
Time of violation
14:00
Proofs
https://streamable.com/j589qe

Mihailo Sitic

Player
Player
hapsili smo lice id 64073 i kad smo dosli do naseg vozila igrac id 54616 mi je krenuo brojati da pustim lice koje je bilo daleko iza mene, ja sam se okrenuo i uputio se ka zavezanom igracu a igrac 54616 me je krenuo pucati i pre nego sto je zavrsio da broji do 5. Zatim hapsimo i njega i dolazi igrac id 62853 i radi MK tako sto ubija vezane igrace kako bi ih spasio zatvora

Mikiii

Player
Player
pa znaci mogu svi onda da pucaju iz samoodbrane ako cemo po tvojoj logici

Mihailo Sitic

Player
Player
ne moras sa tejzerom da brojis dok sa puskom moras, ko te pustio u pd
Ako ti se ne svidjaju pravila Grand rp servera ne moraš da ga igraš. Pravilo je da policija ima pravo da puca na druge bez brojanja ako oni prvi zapucaju na njih

Mikiii

Player
Player
Ako ti se ne svidjaju pravila Grand rp servera ne moraš da ga igraš. Pravilo je da policija ima pravo da puca na druge bez brojanja ako oni prvi zapucaju na njih
i oni ti imaju prava brojati i pucati i gde ti vidis mk i g.p 6.15???

Stef Diaz

Player
Player
vidim da se ne bojis ni ti ni tvoj kolega za zivot nego pucas tejzerom sto nema logike

Stefan Salamanca

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
hapsili smo lice id 64073 i kad smo dosli do naseg vozila igrac id 54616 mi je krenuo brojati da pustim lice koje je bilo daleko iza mene, ja sam se okrenuo i uputio se ka zavezanom igracu a igrac 54616 me je krenuo pucati i pre nego sto je zavrsio da broji do 5. Zatim hapsimo i njega i dolazi igrac id 62853 i radi MK tako sto ubija vezane igrace kako bi ih spasio zatvora
PG radis decace pucas dok vuces coveka i penjes se na auto i trcis

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Pregledano

Molim dostavite malo duzi POV (deo pre pucanja).
Rok 12h​

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno

ID 54616 ce dobiti kaznu za GP 6.15.
ID 33966 ce dobiti kaznu za PG.
ID 62853 ce dobiti kaznu za GP 6.15+MK.

Drzavni sluzbenici oduvek mogu uzvratiti paljbu bez brojanja u slucaju da je zivot njih ili kolege ugrozen.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom