Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved SCAM I 54903 P0MAGANJE SCAMERU I 37790

Status
Not open for further replies.
Your ID
55170
Players nickname
Kojot Lerdi
Suspect ID
54903 37790
Date of violation
Jan 16, 2025
Time of violation
14 16
Proofs
https://youtu.be/ECb93orkoJE?si=o27frOYoWmkCGF1U

Ilija Shadow

Player
Player
Dva pova su u pitanju,dostavicu i drugi gde se vidi da panel koj je postavio igrad 5903 vise ne postoji,a 2 panela su ukupno uklonjena ne mogu samo izvail ko jos,ako vi vidite molim da se i taj kazni,a igrac 37790 me zadrzava i zapricava kako bi drugar sklonio panel
evo jos jedan pov gde je priznao da je drugar uklonio panel

WendyTestaBurger

Player
Player
Jel me zajebavas da si me okacio , jos pod tvrdnjom da te zamajavam…Pritom se na snimku pod imenom ,,pomaganje skemeru,, ne cujes kako pricas… A za to je 60 dana ban… Ja ne vidim ocu logiku kaci me jer sam ga pitao d ami popravi auto!?!?

Ilija Shadow

Player
Player
Ne brini se ti,sto si ti bas doso tad da ti ja popravim auto jeli hashahsa,na svakom povu pricam,tamo gde susti to je zbog mica sto ne radi lepo,a taj pov dokaaz ne treba mic

WendyTestaBurger

Player
Player
Ne brini se ti,sto si ti bas doso tad da ti ja popravim auto jeli hashahsa,na svakom povu pricam,tamo gde susti to je zbog mica sto ne radi lepo,a taj pov dokaaz ne treba mic
Buraz , ja ne vidim problem u tome sto sam ti lepo dosao i pitao jel mozes da mi popravis ckauto?

Luka Pluxury

Player
Player
Dva pova su u pitanju,dostavicu i drugi gde se vidi da panel koj je postavio igrad 5903 vise ne postoji,a 2 panela su ukupno uklonjena ne mogu samo izvail ko jos,ako vi vidite molim da se i taj kazni,a igrac 37790 me zadrzava i zapricava kako bi drugar sklonio panel
evo jos jedan pov gde je priznao da je drugar uklonio panel
Prijatelju mn nije jasno kako ti je sinulo u glavi da mozes da kacis lika za zamajavanje lik te je lepo pitao nesto i ti ga kacis za ovo boze boze

Ilija Shadow

Player
Player
Sto su dosli da se izvine,sto je igrac 54903 dosao da se izvini i pitao da mi opet postavi panel,znaci manite me praznih prica,on nebi mogao opet da postavi da ga nije uklonio,ajde manite me bre pustite admine da odluce…I nije meni u glavi da nema panela,iso sam f1,zvao sam drugare niko ga ne vidi,sto znaci da je uklonien.Sto je 37790(i on je postavio panel)dosao da mu ja namestim auto….hahahaha i kao dal imam neki auto prodam,kupuje vreme kako bi ovaj uklonio panel nisam glup druze.A i vidim da je 54903 kaznjen za cheats….mozda i dalje ima pa je bio nevidljiv i zato ga nisam video.Svaki naredni kom da se kazni.Hvala

Last edited:

lukass216

Player
Player
doso sam jel sam video zalbu da sam navodno obrisao panel i zato sam doso da pitam oces li ti postavim opet panel

Stefan Salamanca

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
Koje su ovo teorije zavere brate moj🤣🤣🤣 i da treba zvuk za svaku zalbu ako nije slika (logika) + ako ti samo do softvera sa kojim snimas se ne cuje zvuk to je 30 ili 60 dana ban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom