1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 22
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 6-14h
5. Vaš Discord:marko3636
6. Vaše ingame ime:Marko Mihalovic
7. Vaš ID:10578
Dodatne informacije
1. Lider za..... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Zeleo bih da se ostvarim u poziciji lidera u EMS organizaciji, imam iskustva i to me motivise jos vise.
Prva organizacija mi je bila EMS i ostavila razne lepe uspomene i dosta secanja,
potrudio bih se da svima bude lepo u organizaciji i samim tim poboljsanje roleplay-a.
Smatram da sam odgovoran i spreman da odrzim 2 puna mandata bez ikakvih problema uz ljude koji bi bili uz mene
i timski rad pre svega.
Imam dosta iskustva u svim sektorima EMS-a i voleo bih da to znanje prenesem na druge.
Takodje i viziju za unapredjenje i uvodjenje noviteta.
Usmerenost na pacijente bi bio prioritet ljudstvu koje bi radilo u bolnici.
Takodje motivacija zaposlenih, i dobra komunikacija.
Svako bi imao pravo da izrazi neku ideju i da kaze sta mu se ne svidja.
3. Vaš saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Uvodjenje sanitarnih pregleda zaposlenih na svakih nedelju dana,
vise ljudstva i smanjiti pritisak na preoptereceno obolje tako sto bih angazovao dodatno pojacanje usled guzvi u bolnicama
i na intervencijama, i uvodjenje radnog vremena u dogovoru sa zaposlenima, prekovremeni rad bi bio nagradjen.
2. Vaše godine: 22
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 6-14h
5. Vaš Discord:marko3636
6. Vaše ingame ime:Marko Mihalovic
7. Vaš ID:10578
Dodatne informacije
1. Lider za..... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Zeleo bih da se ostvarim u poziciji lidera u EMS organizaciji, imam iskustva i to me motivise jos vise.
Prva organizacija mi je bila EMS i ostavila razne lepe uspomene i dosta secanja,
potrudio bih se da svima bude lepo u organizaciji i samim tim poboljsanje roleplay-a.
Smatram da sam odgovoran i spreman da odrzim 2 puna mandata bez ikakvih problema uz ljude koji bi bili uz mene
i timski rad pre svega.
Imam dosta iskustva u svim sektorima EMS-a i voleo bih da to znanje prenesem na druge.
Takodje i viziju za unapredjenje i uvodjenje noviteta.
Usmerenost na pacijente bi bio prioritet ljudstvu koje bi radilo u bolnici.
Takodje motivacija zaposlenih, i dobra komunikacija.
Svako bi imao pravo da izrazi neku ideju i da kaze sta mu se ne svidja.
3. Vaš saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Uvodjenje sanitarnih pregleda zaposlenih na svakih nedelju dana,
vise ljudstva i smanjiti pritisak na preoptereceno obolje tako sto bih angazovao dodatno pojacanje usled guzvi u bolnicama
i na intervencijama, i uvodjenje radnog vremena u dogovoru sa zaposlenima, prekovremeni rad bi bio nagradjen.