Igrac ima 4 stranice zalbi ko zna jos koliko in game kazni. Isticu se zalbe za cl, pg itd itd. Mislim da je zasluzio kaznu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!prijave za asistenta, admina i lidera, zalbe na administraciju i random threadovi koji nisu povezani samnomIgrac ima 4 stranice zalbi ko zna jos koliko in game kazni. Isticu se zalbe za cl, pg itd itd. Mislim da je zasluzio kaznu.
cemu gubljenjeIgrac ima 4 stranice zalbi ko zna jos koliko in game kazni. Isticu se zalbe za cl, pg itd itd. Mislim da je zasluzio kaznu.
Potpuna laz. Kazne, kazne i jos ko zna koliko in-game kazni...prijave za asistenta, admina i lidera, zalbe na administraciju i random threadovi koji nisu povezani samnom
sto diras malog pacuIgrac ima 4 stranice zalbi ko zna jos koliko in game kazni. Isticu se zalbe za cl, pg itd itd. Mislim da je zasluzio kaznu.
Kako si ti to samo izracunao.kada se sve izracuna ID 36589 ima manje od dve strane kazni
Kvari rp svojim kaznama dzaba botujete.ne zasluzuje ovu kaznu, rp ne bi bio isti bez njega
ima razlog sto skrivas ID?Kvari rp svojim kaznama dzaba botujete.