Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64757
Players nickname
Emin Mehmedovicx
Suspect ID
49570
Date of violation
Jan 16, 2025
Time of violation
21:19
Proofs
https://youtu.be/tpfuOL1-GcE

Cmoe

Emin Mehmedović Undefeated❤️‍🔥
Player
hahahahhahahahah kolko random žalba : )
to ce admin da proveri da li ja kacim nasumicno jer mi se moze.kacim jer se na forumu vidi da si presao sa koristenja forum naloga PinkiSvaba na Rajjko jer ti je prvi banovan sto ukazuje da krsis navedeno pravilo i u ovom istom periodu kacis druge igrace zbog istog pravila i time dokazujes da si obicni jadnik koji ne zna za RP samo zna drugima pravit probleme zbog non-rp greski🙃

Cmoe

Player
to ce admin da proveri da li ja kacim nasumicno jer mi se moze.kacim jer se na forumu vidi da si presao sa koristenja forum naloga PinkiSvaba na Rajjko jer ti je prvi banovan sto ukazuje da krsis navedeno pravilo i u ovom istom periodu kacis druge igrace zbog istog pravila i time dokazujes da si obicni jadnik koji ne zna za RP samo zna drugima pravit probleme zbog non-rp greski🙃
Da nadodam da se vidi koliki si NPC da kada okacis zalbu na jednom nalogu ulogujes se na drugi glumis da si druga osoba i komuniciras sam sa sobom na forumu ahahahahahajajajahaja

Rajjko

Player
Player
Da nadodam da se vidi koliki si NPC da kada okacis zalbu na jednom nalogu ulogujes se na drugi glumis da si druga osoba i komuniciras sam sa sobom na forumu ahahahahahajajajahaja
kako ću da ti se smejem kad bude žalba rejectovana

Cmoe

Player
mozes se smejat slobodno jer i da bude odbijena ne gubim nista,imam zivot irl i imam da radim nesto i van ovoga a to sto si ti nolifer koji je degradiran iz odredjenih razloga pa si po ceo dan na forumu je u potpunosti tvoj problem i te cinjenice me teraju da ti se smejem.Ajde sad uzivaj i nastavi da komuniciras sam sa sobom sa 2 razlicita forum naloga

Rajjko

Player
Player
mozes se smejat slobodno jer i da bude odbijena ne gubim nista,imam zivot irl i imam da radim nesto i van ovoga a to sto si ti nolifer koji je degradiran iz odredjenih razloga pa si po ceo dan na forumu je u potpunosti tvoj problem i te cinjenice me teraju da ti se smejem.Ajde sad uzivaj i nastavi da komuniciras sam sa sobom sa 2 razlicita forum naloga
Lagaano, odi tražit unban 1.4 😂

Cmoe

Player
Lagaano, odi tražit unban 1.4 😂
hahahahahaha mnogo smjesno to sto trazim unban.Maksimalno cu da se potrudim i da dobijem taj unban jer volim ovaj projekat pa da vidimo ko ce onda da se smeje kad me budete pov req-ali jer se kidate sto vas 64k ID izjebe na svaki bitniji i IC i OOC event😂,idi nastavi pricat sam sa sobom

PinkiSvaba

Player
Player
hahahahahaha mnogo smjesno to sto trazim unban.Maksimalno cu da se potrudim i da dobijem taj unban jer volim ovaj projekat pa da vidimo ko ce onda da se smeje kad me budete pov req-ali jer se kidate sto vas 64k ID izjebe na svaki bitniji i IC i OOC event😂,idi nastavi pricat sam
Pusti ga bate neka se tesi da smo isti, veliki pozdrav za brata koji je kacio jer mu je dosadno u zivotu😂

Cmoe

Player
Hahahahahaha vidi se koliko ti je dosadno u zivotu pa idalje pricas sam sa sobom😂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom