Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Forum Rule 12,13 | 48221,Mihajlo grujic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64757
Players nickname
Emin Mehmedovicc
Suspect ID
48221
Date of violation
Jan 16, 2025
Time of violation
21:55
Proofs
https://youtu.be/mdJQZHodyxo

Cmoe

Emin Mehmedović Undefeated❤️‍🔥
Player
Kinder jaje popke je prekrsio forum pravilo 12 tako sto je zvao njegovog druga iz rl-a koji ni ne igra na projektu i navodi ga da krsi forum pravila tako sto ce kada god neko okaci nesto protiv popketa njegov drug kojeg je pozvao ce da salje off topic komentare,psuje igracima majke,daje lazne informacije time krsi forum pravila br 13. A moguce da je taj forum nalog od istog igraca samo ga koristi jer ne zeli na main forum nalogu da salje takve komentare

Ime forum naloga od igraca koji krsi FP 12: Popke(48221)
Ime forum naloga koji krsi FP 13: Mihajlo grujic

Last edited:

Popke

Slayer
Player
Kinder jaje popke je prekrsio forum pravilo 12 tako sto je zvao njegovog druga iz rl-a koji ni ne igra na projektu i navodi ga da krsi forum pravila tako sto ce kada god neko okaci nesto protiv popketa salje off topic komentare,psuje igracima majke,daje lazne informacije time krsi forum pravila br 13. A moguce da je taj forum nalog od istog igraca samo ga koristi jer ne zeli na main forum nalogu da salje takve komentare

HAHAHAHAHAHAH jao ismeja me brt znaci haos

Mihajlo grujic

Player
Player
Kinder jaje popke je prekrsio forum pravilo 12 tako sto je zvao njegovog druga iz rl-a koji ni ne igra na projektu i navodi ga da krsi forum pravila tako sto ce kada god neko okaci nesto protiv popketa salje off topic komentare,psuje igracima majke,daje lazne informacije time krsi forum pravila br 13. A moguce da je taj forum nalog od istog igraca samo ga koristi jer ne zeli na main forum nalogu da salje takve komentare

Izgleda da se neko naljutio :(

Simke Simic

Player
Player

Nije u redu da se psuje majka!

Last edited:

Mihajlo grujic

Player
Player

I zamolio bih administarciju da ga kazne za forum vredjanje zato sto mi vredja druga i nazvao ga je "Kinder jaje popke"

Cmoe

Player
I zamolio bih administarciju da ga kazne za forum vredjanje zato sto mi vredja druga i nazvao ga je "Kinder jaje popke"
Hahaahahahahahajah ajde prestani da places coko bananico.Znas kako cu ti se smejat kad dobijete forum ban i ti i tvoj popke
HAHAHAHAHAHAH jao ismeja me brt znaci haos
Hahahahahahahahah Retarde ajde ne seri places u conversation da te ne kacimo

Cmoe

Player
Izgleda da se neko naljutio :(
Izgleda da lik koji psuje majku na forumu place sto ce da bude kaznjen banom na forumu i nece moci vise da brani njegovo kinder jaje popke☹️

P.S Da nadodam da se u sekciji postings na tvom nalogu moze videti da ne igras na projektu jer nemas ni jedan thread koji si ti otvorio i napisao svoj ID.Tvoj discord leka_1640 takodje nije na nijednom discord serveru od ovog projekta tako da pali

Last edited:

Popke

Slayer
Player
Hahaahahahahahajah ajde prestani da places coko bananico.Znas kako cu ti se smejat kad dobijete forum ban i ti i tvoj popke

Hahahahahahahahah Retarde ajde ne seri places u conversation da te ne kacimo
Postavi tu sliku gde ja placem da me ne kacite :ROFLMAO:

Cmoe

Player
Postavi tu sliku gde ja placem da me ne kacite :ROFLMAO:
Znas ti dobro sta si pisao forum nalogu “Emin Mehmedovic” kad te usro lik nacisto😂.Postavi tu sliku

Cmoe

Player
Gde sam ja to rekao nemoj me kaciti ?
Ja ti ponovo kazem da se ne vadis dobro znas sta si pisao kada smo ti ocitali lekciju sada ima da cutis

SVAKI SLEDECI OFF TOPIC NEKA SE KAZNI!!!

Popke

Slayer
Player
Ja ti ponovo kazem da se ne vadis dobro znas sta si pisao kada smo ti ocitali lekciju sada ima da cutis

HAHAHAHAHAHAHA odmah da se off topic kazni druze tesko tebi.

Mihajlo grujic

Player
Player
P.S Da nadodam da se u sekciji postings na tvom nalogu moze videti da ne igras na projektu jer nemas ni jedan thread koji si ti otvorio i napisao svoj ID.Tvoj discord leka_1640 takodje nije na nijednom discord serveru od ovog projekta tako da pali
Jaoooooooooo bas si pametan jel si ti sada opasan neki serlok holms ne kontam i da se toliko cimas da neko dobije ban na forumu je jos gore tako da molim te samo se gubis i blamiras

Mihajlo grujic

Player
Player

SADA IMA DA CUTIS NENENE BRATE NISI OPASAN UOPSTEEEE OVO JE GRAND RP RS1 FORUM NIJE ZATVOR NEKI PA DA TI GOVORIS IMA DA CUTIS HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAA

Cmoe

Player
Jaoooooooooo bas si pametan jel si ti sada opasan neki serlok holms ne kontam i da se toliko cimas da neko dobije ban na forumu je jos gore tako da molim te samo se gubis i blamiras
Auuuuuu kakav si ti retard sine prestani da se gubis i blamiras pokazujes koliko si retardiran nemoj srat . Kacim vas zato sto ste retardirani i ti i kinder jaje sa kojim si u pederskoj vezi

pa ti dolazis ovde psujes drugima majku psujes majku jefti covek stariji od tebe 20 godina i mislis da si opasan a ustvari si jajara

Last edited:

Cmoe

Player
SADA IMA DA CUTIS NENENE BRATE NISI OPASAN UOPSTEEEE OVO JE GRAND RP RS1 FORUM NIJE ZATVOR NEKI PA DA TI GOVORIS IMA DA CUTIS HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAA
KAZEM TI DA CUTIS JER BI TI TO SVAKA NORMALNA OSOBA REKLA A I TI NEMAS POVODA DA BUDES NA OVOM FORUMU JEDINI RAZLOG STO SI OVDE JE JER TVOJA LJUBAV KINDER JAJE POPKE TE ZVAO DA MU CISTIS GUZICU KADA GA NEKO OKACI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA CUTI

Cmoe

Player
HAHAHAHAHAHAHA odmah da se off topic kazni druze tesko tebi.
SHAHAHAHA SMEH AHAHAHAHA SMEH
normalno da cu to da kazem bolje da vas Admini rese nego ja da se svadjam sa vama dvojicom kinderima,jer ja mogu da se svadjam i da izguram do kraja a mogu i da vas pustim ali razmislicu🙃

Bolje ti je ne gubi se,nece ti biti lako sa takvom pamecu

Popke

Slayer
Player
SHAHAHAHA SMEH AHAHAHAHA SMEH
normalno da cu to da kazem bolje da vas Admini rese nego ja da se svadjam sa vama dvojicom kinderima,jer ja mogu da se svadjam i da izguram do kraja a mogu i da vas pustim ali razmislicu🙃

Bolje ti je ne gubi se,nece ti biti lako sa takvom pamecu
Toliko si opasan da pises sa fejk naloga hahahahaa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom