imam fala bogu i majku i oca ovo sto puses tb ce biti banovan forum ne mnplaci placi dete malo bez roditelja necete nista dobit od tog sinoc je velja dobio bl radi korumpiranosti mrtvaci a ti halaze saznat ce se ko si 700 ti mrtvih majki jebem
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!imam fala bogu i majku i oca ovo sto puses tb ce biti banovan forum ne mnplaci placi dete malo bez roditelja necete nista dobit od tog sinoc je velja dobio bl radi korumpiranosti mrtvaci a ti halaze saznat ce se ko si 700 ti mrtvih majki jebem
ala realno boli nas kurac nebitnjakovicu, to sto si mentali bolesnik pa si dobio ban pa sad moras da namestas sa fake forumom nije nasa krivica, zapitaj se malo u vezi svog mentalnog stanjaimam fala bogu i majku i oca ovo sto puses tb ce biti banovan forum ne mn
Covjek koji nije brandov mali kera ti si?
otvoricu jos ako bude trebalo samo da vam kazem pixels ce vas ugasitimam fala bogu i majku i oca ovo sto puses tb ce biti banovan forum ne mn
majku hoce da kazeKo mi dira peleta bre jebem vam ...
tako jemajku hoce da kaze