By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahahahhahahahah kolko random žalba : )Stari forum nalog: PinkiSvaba
Novi forum nalog : Rajjko
to ce admin da proveri da li ja kacim nasumicno jer mi se moze.kacim jer se na forumu vidi da si presao sa koristenja forum naloga PinkiSvaba na Rajjko jer ti je prvi banovan sto ukazuje da krsis navedeno pravilo i u ovom istom periodu kacis druge igrace zbog istog pravila i time dokazujes da si obicni jadnik koji ne zna za RP samo zna drugima pravit probleme zbog non-rp greskihahahahhahahahah kolko random žalba : )
Da nadodam da se vidi koliki si NPC da kada okacis zalbu na jednom nalogu ulogujes se na drugi glumis da si druga osoba i komuniciras sam sa sobom na forumu ahahahahahajajajahajato ce admin da proveri da li ja kacim nasumicno jer mi se moze.kacim jer se na forumu vidi da si presao sa koristenja forum naloga PinkiSvaba na Rajjko jer ti je prvi banovan sto ukazuje da krsis navedeno pravilo i u ovom istom periodu kacis druge igrace zbog istog pravila i time dokazujes da si obicni jadnik koji ne zna za RP samo zna drugima pravit probleme zbog non-rp greski
kako ću da ti se smejem kad bude žalba rejectovanaDa nadodam da se vidi koliki si NPC da kada okacis zalbu na jednom nalogu ulogujes se na drugi glumis da si druga osoba i komuniciras sam sa sobom na forumu ahahahahahajajajahaja
mozes se smejat slobodno jer i da bude odbijena ne gubim nista,imam zivot irl i imam da radim nesto i van ovoga a to sto si ti nolifer koji je degradiran iz odredjenih razloga pa si po ceo dan na forumu je u potpunosti tvoj problem i te cinjenice me teraju da ti se smejem.Ajde sad uzivaj i nastavi da komuniciras sam sa sobom sa 2 razlicita forum nalogakako ću da ti se smejem kad bude žalba rejectovana
Lagaano, odi tražit unban 1.4mozes se smejat slobodno jer i da bude odbijena ne gubim nista,imam zivot irl i imam da radim nesto i van ovoga a to sto si ti nolifer koji je degradiran iz odredjenih razloga pa si po ceo dan na forumu je u potpunosti tvoj problem i te cinjenice me teraju da ti se smejem.Ajde sad uzivaj i nastavi da komuniciras sam sa sobom sa 2 razlicita forum naloga
hahahahahaha mnogo smjesno to sto trazim unban.Maksimalno cu da se potrudim i da dobijem taj unban jer volim ovaj projekat pa da vidimo ko ce onda da se smeje kad me budete pov req-ali jer se kidate sto vas 64k ID izjebe na svaki bitniji i IC i OOC event,idi nastavi pricat sam sa sobomLagaano, odi tražit unban 1.4
hahahahahaha mnogo smjesno to sto trazim unban.Maksimalno cu da se potrudim i da dobijem taj unban jer volim ovaj projekat pa da vidimo ko ce onda da se smeje kad me budete pov req-ali jer se kidate sto vas 64k ID izjebe na svaki bitniji i IC i OOC event,idi nastavi pricat sam
Pusti ga bate neka se tesi da smo isti, veliki pozdrav za brata koji je kacio jer mu je dosadno u zivotukako ću da ti se smejem kad bude žalba rejectovana
Kako cu da ti se smejem kada pise (rejected)Hahahahahaha vidi se koliko ti je dosadno u zivotu pa idalje pricas sam sa sobom
Pinki najveća fora je to što rule 9 znači kada imas banovan forum account i napraviš drugi kolko je glup lik hahahahKako cu da ti se smejem kada pise (rejected)
Naucice ima vremenaPinki najveća fora je to što rule 9 znači kada imas banovan forum account i napraviš drugi kolko je glup lik hahahah