toliko si glup da govoris “pises sa fake naloga” ne kontam sta mislis kada kazes fake nalog…Falsifikovani Nalog?Ilegalan Nalog?Nije original je l??Toliko si opasan da pises sa fejk naloga hahahahaa
Bravo glup si ko tockic od bicikla
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!toliko si glup da govoris “pises sa fake naloga” ne kontam sta mislis kada kazes fake nalog…Falsifikovani Nalog?Ilegalan Nalog?Nije original je l??Toliko si opasan da pises sa fejk naloga hahahahaa
Da nadodam da sa razlogom pisem na ovom nalogu tako da ticutoliko si glup da govoris “pises sa fake naloga” ne kontam sta mislis kada kazes fake nalog…Falsifikovani Nalog?Ilegalan Nalog?Nije original je l??
Bravo glup si ko tockic od bicikla
Koliko si ti ufuran sine nema tebi spasaDa nadodam da sa razlogom pisem na ovom nalogu tako da ticu
P.S A i ako mislis da pisem sa drugog naloga jer me je strah od nekog ili da bi skrio identitet grdno se varas.
Moj prvi forum nalog: Emin Mehmedovic
Sve sto sam napisao preko ovog forum naloga napisao bi i na njemu da sam u mogucnosti tako da ticu
Nisam ja ufuran i to dobro znaju svi sa kojima sam zborio ili radio bilo sta na projektu,samo me nerviraju kinderi i derista poput tebe.I Ja ne kazem da deca manjeg uzrasta nisu za projekat jer ni Ja nisam odrasla osoba i imam manje od 18 ali za razliku od kindera poput tebe i tvojih coko bananica iz rl-a znam za ponasanje i postovanje prema drugima a to sto si ti retardiran i glup ko kur@c niko ti nije kriv za to.Koliko si ti ufuran sine nema tebi spasa
Vidim mnogo si ljut uzmi chill pillNisam ja ufuran i to dobro znaju svi sa kojima sam zborio ili radio bilo sta na projektu,samo me nerviraju kinderi i derista poput tebe.I Ja ne kazem da deca manjeg uzrasta nisu za projekat jer ni Ja nisam odrasla osoba i imam manje od 18 ali za razliku od kindera poput tebe i tvojih coko bananica iz rl-a znam za ponasanje i postovanje prema drugima a to sto si ti retardiran i glup ko kur@c niko ti nije kriv za to.
i da ti nisi prvi poceo ovo samnom nikad te ne bi uvredio niti bilo sta reko ali ti si taj koji ide od objave do objave na forumu i skace po kurcu drugima
Vidim mnogo si glup idi uzmi sucide pillVidim mnogo si ljut uzmi chill pill
koliko si jadan , kae cepovi begiVidim mnogo si glup idi uzmi sucide pill
vidi se koliko si jadan kada se smejes sam sebi na svoju foru,retarde
Ma brt title mu sve govori klk godina ima ahhahaakoliko si jadan , kae cepovi begi
Sve preko mojih leđa AhahhahaahVidis kakav si debil nikad nisam rekao da imam sliku,nemoj da se vadis sad kad sve ima na ovoj objavi: Rejected - G.P 1.1 1.4 I 30787
Sada ima da cutis jesi cuo kinder jaje