1. Vaše ime IRL : Djordje
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : Od 3h do 10h po danu
5. Vaš Discord : kojotulemek
6. Vaše ingame ime : Kojot Marinkovic
7. Vaš ID : 70301
Dodatne informacije
1. Lider za..... EMS -Emergency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.2 - Zelim biti lider ove specificne organizacije zato sto smatram sebe dosta odgovornim za sve sto bi se dogodilo u EMS-u i imam dosta iskustva u svim organizacijama i state-ovim i crime-ovima tako da bih voleo da se oprobam u liderstvu ovog org-a
2.2 - Zelim biti lider ove specificne organizacije zato sto dobro poznajem pravila servera i zelim pomoci svim ljudima i zelim formirati jedan dobar tim koji bi cinio usluge svima
3.2 - Zelim biti lider zato sto volim biti glavni u necemu i volim se ja nesto pitati i odabrao sam EMS kao prvo liderstvo zato sto mislim da je najprostije za pocetak voditi tu organizaciju
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet za poboljsanje RP-a u organizaciji je taj da svako ko bi hteo da se zaposli kod nas morao bi dobro znati pravila grada i ispitivali bi samo ja moja dva zamenika i dve najsigurnije 28 - osimice . Svako ko bi hteo da se zaposli takodje morao bi da ima minimum 10 godina na serveru i 13 godina OOC . Bili bi specijalni timovi koji bi vodili neke akcije kada ja nisam tu ili moji zamenici na primer proveru zdravlja u state-ovima za to bi bio jedan tim koji bi vodio to i za ostale akcije kao na primer podmornicu itd...
Rankovi
1 - suspend
2 - tek ubacen
3 - Bejbi siter
4 - Medicinar
5 - Medicinski brat
6 - Medicinska sestra
7 - Mladji doktor
8 - Lekar
9 - Srednji doktor
10 - Salter
11 - Stariji doktor
12 - Tim za Akcije
13 - Najiskuniji doktor
14 - Operista
15 - Psihijatar
16 - Farmaceut
17 - Masazer
18 - Medicinski tim
19 - Tim za proveru zdravlja
20 - Vodja tima za akcije
21 - Pilot
22 - Zdravstvena nega
22 - Ginekolog
23 - Vodja tima za proveru zdravlja
24 - Head of department
25 - 05 medicinski savetnik
26 - 04 savetnik operacija
27 - 03 savetnik Psihijatra
28 - 02 - Under Deputy
29 - Deputy Direktor
30 - Direktor
Srecno svim ostalim kandidatima !
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : Od 3h do 10h po danu
5. Vaš Discord : kojotulemek
6. Vaše ingame ime : Kojot Marinkovic
7. Vaš ID : 70301
Dodatne informacije
1. Lider za..... EMS -Emergency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.2 - Zelim biti lider ove specificne organizacije zato sto smatram sebe dosta odgovornim za sve sto bi se dogodilo u EMS-u i imam dosta iskustva u svim organizacijama i state-ovim i crime-ovima tako da bih voleo da se oprobam u liderstvu ovog org-a
2.2 - Zelim biti lider ove specificne organizacije zato sto dobro poznajem pravila servera i zelim pomoci svim ljudima i zelim formirati jedan dobar tim koji bi cinio usluge svima
3.2 - Zelim biti lider zato sto volim biti glavni u necemu i volim se ja nesto pitati i odabrao sam EMS kao prvo liderstvo zato sto mislim da je najprostije za pocetak voditi tu organizaciju
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet za poboljsanje RP-a u organizaciji je taj da svako ko bi hteo da se zaposli kod nas morao bi dobro znati pravila grada i ispitivali bi samo ja moja dva zamenika i dve najsigurnije 28 - osimice . Svako ko bi hteo da se zaposli takodje morao bi da ima minimum 10 godina na serveru i 13 godina OOC . Bili bi specijalni timovi koji bi vodili neke akcije kada ja nisam tu ili moji zamenici na primer proveru zdravlja u state-ovima za to bi bio jedan tim koji bi vodio to i za ostale akcije kao na primer podmornicu itd...
Rankovi
1 - suspend
2 - tek ubacen
3 - Bejbi siter
4 - Medicinar
5 - Medicinski brat
6 - Medicinska sestra
7 - Mladji doktor
8 - Lekar
9 - Srednji doktor
10 - Salter
11 - Stariji doktor