Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Kojot Marinkovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Djordje
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : Od 3h do 10h po danu
5. Vaš Discord : kojotulemek
6. Vaše ingame ime : Kojot Marinkovic
7. Vaš ID : 70301

Dodatne informacije

1. Lider za..... EMS -Emergency Medical Services

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.2 - Zelim biti lider ove specificne organizacije zato sto smatram sebe dosta odgovornim za sve sto bi se dogodilo u EMS-u i imam dosta iskustva u svim organizacijama i state-ovim i crime-ovima tako da bih voleo da se oprobam u liderstvu ovog org-a

2.2 - Zelim biti lider ove specificne organizacije zato sto dobro poznajem pravila servera i zelim pomoci svim ljudima i zelim formirati jedan dobar tim koji bi cinio usluge svima

3.2 - Zelim biti lider zato sto volim biti glavni u necemu i volim se ja nesto pitati i odabrao sam EMS kao prvo liderstvo zato sto mislim da je najprostije za pocetak voditi tu organizaciju
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savet za poboljsanje RP-a u organizaciji je taj da svako ko bi hteo da se zaposli kod nas morao bi dobro znati pravila grada i ispitivali bi samo ja moja dva zamenika i dve najsigurnije 28 - osimice . Svako ko bi hteo da se zaposli takodje morao bi da ima minimum 10 godina na serveru i 13 godina OOC . Bili bi specijalni timovi koji bi vodili neke akcije kada ja nisam tu ili moji zamenici na primer proveru zdravlja u state-ovima za to bi bio jedan tim koji bi vodio to i za ostale akcije kao na primer podmornicu itd...

Rankovi

1 - suspend
2 - tek ubacen
3 - Bejbi siter
4 - Medicinar
5 - Medicinski brat
6 - Medicinska sestra
7 - Mladji doktor
8 - Lekar
9 - Srednji doktor
10 - Salter
11 - Stariji doktor
12 - Tim za Akcije
13 - Najiskuniji doktor
14 - Operista
15 - Psihijatar
16 - Farmaceut
17 - Masazer
18 - Medicinski tim
19 - Tim za proveru zdravlja
20 - Vodja tima za akcije
21 - Pilot
22 - Zdravstvena nega
22 - Ginekolog
23 - Vodja tima za proveru zdravlja
24 - Head of department
25 - 05 medicinski savetnik
26 - 04 savetnik operacija
27 - 03 savetnik Psihijatra
28 - 02 - Under Deputy
29 - Deputy Direktor
30 - Direktor

Srecno svim ostalim kandidatima !

Kojot Marinkovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Djordje
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : Od 3h do 10h po danu
5. Vaš Discord : kojotulemek
6. Vaše ingame ime : Kojot Marinkovic
7. Vaš ID : 70301

Dodatne informacije

1. Lider za..... EMS -Emergency Medical Services

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.2 - Zelim biti lider ove specificne organizacije zato sto smatram sebe dosta odgovornim za sve sto bi se dogodilo u EMS-u i imam dosta iskustva u svim organizacijama i state-ovim i crime-ovima tako da bih voleo da se oprobam u liderstvu ovog org-a

2.2 - Zelim biti lider ove specificne organizacije zato sto dobro poznajem pravila servera i zelim pomoci svim ljudima i zelim formirati jedan dobar tim koji bi cinio usluge svima

3.2 - Zelim biti lider zato sto volim biti glavni u necemu i volim se ja nesto pitati i odabrao sam EMS kao prvo liderstvo zato sto mislim da je najprostije za pocetak voditi tu organizaciju
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savet za poboljsanje RP-a u organizaciji je taj da svako ko bi hteo da se zaposli kod nas morao bi dobro znati pravila grada i ispitivali bi samo ja moja dva zamenika i dve najsigurnije 28 - osimice . Svako ko bi hteo da se zaposli takodje morao bi da ima minimum 10 godina na serveru i 13 godina OOC . Bili bi specijalni timovi koji bi vodili neke akcije kada ja nisam tu ili moji zamenici na primer proveru zdravlja u state-ovima za to bi bio jedan tim koji bi vodio to i za ostale akcije kao na primer podmornicu itd...

Rankovi

1 - suspend
2 - tek ubacen
3 - Bejbi siter
4 - Medicinar
5 - Medicinski brat
6 - Medicinska sestra
7 - Mladji doktor
8 - Lekar
9 - Srednji doktor
10 - Salter
11 - Stariji doktor