Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65890
Players nickname
Urkee Low
Administrators nickname
Noa Bollo
Date
Jan 17, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/918509/#post-3225418

Urke Murinjoo

Player
Player
Postovana Administracijo 17.1 oko 20:50 sam dobio ban za generalno pravilo 3.1 prihvacam sve uslove za un ban samo se zelim vratiti igri i nemam gde provoditi slobodno vreme molim vas administracijo prihvacam sve uslove ban je na 7 dana ali ne mogu cekati

Urke Murinjoo

Player
Player
Postovana Administracijo 17.1 oko 20:50 sam dobio ban za generalno pravilo 3.1 prihvacam sve uslove za un ban samo se zelim vratiti igri i nemam gde provoditi slobodno vreme molim vas administracijo prihvacam sve uslove ban je na 7 dana ali ne mogu Zn

Urke Murinjoo

Player
Player
Postovana Administracijo 17.1 oko 20:50 sam dobio ban za generalno pravilo 3.1 prihvacam sve uslove za un ban samo se zelim vratiti igri i nemam gde provoditi slobodno vreme molim vas administracijo prihvacam sve uslove ban je na 7 dana ali ne mogu cekati
Znam da 7 dana nije puno ali mi se neda cekati posto se jao zelim vratiti igri

Urke Murinjoo

Player
Player
Znam da 7 dana nije puno ali mi se neda cekati posto se jao zelim vratiti igri
Poštovani Mujo/Abrahame ja sam 17.1 dobio ban za GP 3.1 Prihvaćan Money Wipe samo se želim vratiti ovom vašem prekrasnom projektu i slobodno vreme provoditi sa drugarima dok igramo na ovom serveru i zabavljamo se.Hvala Urkee Low

Status
Not open for further replies.
Top Bottom