Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43732
Players nickname
mager fleazy
Suspect ID
64793
Date of violation
Jan 17, 2025
Time of violation
21:11
Proofs
https://imgur.com/a/02on6MU

zoxx neon

Player
Player
kao prvo nije vdm ja sam isao ravno ti si stao ispred mog crvenog auta i ja sam isao ravno a drugi put ja sam se kretao opet si sato isred auta ali oke

Nikola Ilic

Player
Player
kao prvo nije vdm ja sam isao ravno ti si stao ispred mog crvenog auta i ja sam isao ravno a drugi put ja sam se kretao opet si sato isred auta ali oke
Burazeru moj u vide-u se vidi kako ga namerno vdmas nemoj lagat

Jozo Bozo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Video postavite na YouTube.

Pravila za ispravno popunjavanje žalbe pogledajte > OVDJE.

Imate rok 12 sati.

Amar Sumarr

Player
Player
Jaoooo zoxx npcu mali nemoj plizzz vise igrati ovaj projekat KVARIS NAM RP jel kuzis to sa tim tvojim glasom quitaj igricu na svaki inf Te ja jebem Jel znas to zaba tebi tvoj cheat I hetbox ocigledno da si kupio pogresni cheat

zoxx neon

Player
Player
Jaoooo zoxx npcu mali nemoj plizzz vise igrati ovaj projekat KVARIS NAM RP jel kuzis to sa tim tvojim glasom quitaj igricu na svaki inf Te ja jebem Jel znas to zaba tebi tvoj cheat I hetbox ocigledno da si kupio pogresni cheat
bravo sad ces dobiti prođekt bl i na forumu isto tako da kk lepotice

Status
Not open for further replies.
Top Bottom