By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Burazeru moj u vide-u se vidi kako ga namerno vdmas nemoj lagatkao prvo nije vdm ja sam isao ravno ti si stao ispred mog crvenog auta i ja sam isao ravno a drugi put ja sam se kretao opet si sato isred auta ali oke
Jaoooo zoxx npcu mali nemoj plizzz vise igrati ovaj projekat KVARIS NAM RP jel kuzis to sa tim tvojim glasom quitaj igricu na svaki inf Te ja jebem Jel znas to zaba tebi tvoj cheat I hetbox ocigledno da si kupio pogresni cheatkao prvo nije vdm ja sam isao ravno ti si stao ispred mog crvenog auta i ja sam isao ravno a drugi put ja sam se kretao opet si sato isred auta ali oke
Ajde ne seri zoxx plizznisam namerno kad sam kliknu f nisam mogao da zakocim uopce
bravo sad ces dobiti prođekt bl i na forumu isto tako da kk lepoticeJaoooo zoxx npcu mali nemoj plizzz vise igrati ovaj projekat KVARIS NAM RP jel kuzis to sa tim tvojim glasom quitaj igricu na svaki inf Te ja jebem Jel znas to zaba tebi tvoj cheat I hetbox ocigledno da si kupio pogresni cheat