pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!to sto ti mene prepoznas preko maske nikom nist sto bejtate aj mlm te?
a plus ne kazem tebi nego kolegi sam odg tkd dobar si bud ti ziv zdrav, uzivaj malo ti u zivotu
brate kakav pocetak nema veze kakva je situacija ne smije to govoritNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Rok 12h da dostavite POV od pocetka situacije.
prvo zensko je, stavi pov kako bejtate itd itd gde ti radis mg itd mlm te ili povuces da nebude problem ako nemas reci odma i tjtbrate kakav pocetak nema veze kakva je situacija ne smije to govorit
ne znam o cemu pricas u povu se cuje lijepo kako radis 3.2prvo zensko je, stavi pov kako bejtate itd itd gde ti radis mg itd mlm te ili povuces da nebude problem ako nemas reci odma i tjt
Top za to i sta sad ako sam jednom reko vidim da se previse pravis pametan i da volis da neko dobie kaznu itd.... Al to sto si ti prekrsio necemo ja nisam ljubitelj da kacim ljude itd jer resavam sve ic tkd sve najj za tb i uzivajne znam o cemu pricas u povu se cuje lijepo kako radis 3.2
Kazem ti odma nista nemam protiv da dobijem kaznu al ako imas celi pov okaci da se vidi da i ti krsis uzivajne znam o cemu pricas u povu se cuje lijepo kako radis 3.2