BA je ocigledan
CD je ocigledan
MG radi ID 45680 cuje mu se discord u pozadini
Cist warn na fam
CD je ocigledan
Cist warn na fam
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Molio bi pov od ranije psovao je majku I sad kaci ovo ne znam stvarno ovo je forum warrior ovo treba banatBA je ocigledan
CD je ocigledan
Cist warn na fam
Nef nemamo tako da nema warnBA je ocigledan
CD je ocigledan
Cist warn na fam
Add disc stefane dakipljugicaaaBA je ocigledan
CD je ocigledan
Cist warn na fam
Meni je puklo i ja sam ponovo usao i bio zivBA je ocigledan
CD je ocigledan
Cist warn na fam
Hahahahahhhah 2 puta ti puklo aaa hahahahahMeni je puklo i ja sam ponovo usao i bio ziv
Decace nemoj da kenjas imas 9 god idi vrati se u vrtic, nemoj da okacim jos gde radis fear,fail,g.p6.15 i tvoj fam gde radi g.p6.15 tkd ne kenjaj a ako administracija bude trazila duzi pov dacu jer nigde nisam psovo majku dete glupoMolio bi pov od ranije psovao je majku I sad kaci ovo ne znam stvarno ovo je forum warrior ovo treba banat
meni je pukla igrica samo iskoci error crasha od jednom i to se desava cestoDecace nemoj da kenjas imas 9 god idi vrati se u vrtic, nemoj da okacim jos gde radis fear,fail,g.p6.15 i tvoj fam gde radi g.p6.15 tkd ne kenjaj a ako administracija bude trazila duzi pov dacu jer nigde nisam psovo majku dete glupo
psovao si ranije dolazio si td..Decace nemoj da kenjas imas 9 god idi vrati se u vrtic, nemoj da okacim jos gde radis fear,fail,g.p6.15 i tvoj fam gde radi g.p6.15 tkd ne kenjaj a ako administracija bude trazila duzi pov dacu jer nigde nisam psovo majku dete glupo
opasni opasniVidi mali nemoj smarati i srati ovde i plakati ako administracija bude trazila duzi pov dobice i tjt a ako budes nastavio smarati kaci cu te i za fear,fail,g.p6.16 i ceo tvoj fam za g.p6.15 tkd mali ajmo nazad u vrtic
Vidi mali nemoj smarati i srati ovde i plakati ako administracija bude trazila duzi pov dobice i tjt a ako budes nastavio smarati kaci cu te i za fear,fail,g.p6.16
kako si ti samo glup to je nerealno ako nemaju nef dzaba kacis kad nece dobiti warnDecace nemoj da kenjas imas 9 god idi vrati se u vrtic, nemoj da okacim jos gde radis fear,fail,g.p6.15 i tvoj fam gde radi g.p6.15 tkd ne kenjaj a ako administracija bude trazila duzi pov dacu jer nigde nisam psovo majku dete glupo
Hahahahahahahahahahahhahahahhahahahahaahhahahahahahahahahahaha ti si specijalacMOLIO BIH ADMINA KOJI BUDE OVO GLEDAO DA DA OVOM IGRACU STO JE KACIO OVE LJUDE DEMORGAN ZA G.P 6.15 JER JE BROJAO DO 1 A SVI ZNAMO DA MORA DA SE BROJI DO 0
mog druga kacioMOLIO BIH ADMINA KOJI BUDE OVO GLEDAO DA DA OVOM IGRACU STO JE KACIO OVE LJUDE DEMORGAN ZA G.P 6.15 JER JE BROJAO DO 1 A SVI ZNAMO DA MORA DA SE BROJI DO 0
Decko prvo forum warior si drugo ruke nemasBA je ocigledan
CD je ocigledan
Cist warn na fam
Aj placi jos malo sto sam vas 4 pobio jer ruke nemateDecko prvo forum warior si drugo ruke nemas
Ja nisam ni u tu familiju I mene nisi ubio ako oces sutra arena da vidimo kolko si dobarAj placi jos malo sto sam vas 4 pobio jer ruke nemate
brate os se kladimo da znm bolje pravila od tb ti da si pametan nebi visio tu nego bi vec polozio panamuHahahahahahahahahahahhahahahhahahahahaahhahahahahahahahahahaha ti si specijalac
AjdeJa nisam ni u tu familiju I mene nisi ubio ako oces sutra arena da vidimo kolko si dobar