Ime porodice:BALKANOSI
Vlasnik porodice i ID:Nemanja Flou 68212 ID
Broj kuce od porodice:1733
Forum link vlasnika porodice:Nemanja Balkanos
Ime i tag vlasnika porodice na discord: nemanja_flou
Familijarna odeca: Logo:
Istorija familije:Moja prica je pocela sa ostvarenje mojih snova.Priča je vrlo jednostavna. Ja sam došao do ideje da otvori svoju familiju i da postanem vlasnik jedne familije. Sam sam bio u početku i neke stvari mi nisu bile jasne ali uz pomoć svoje snlazažljivosti uspevam da je osnujem. Prvi dani su mi bili jako teški jer sam bio upotpunosti sam u tome. Najveći problem su bili članove koje nisam mogao da nađem. Nisam imao koga da pozovem ali sam srećom naleteo na moje trenutnog zamenika,Laki Bubulj i Davor Zrla oni su mi puno pomogli i izasli su mi u susret i jako su mi pomogli oko familiju. Zajedno smo tražili nove članove da i njima pomognemo jer znam da je u samom startu jako tesko. Kupovali smo vozila, i ostalo. Sada imamo preko 25 članova koji su spremni da ostanu i da se bore da ova porodica bude sto veca i sto jaca, da posedujemo sto vise biznisa i vozila, i samim tim, da se popne na vrh grada Los Santosa.Havla na paznji.
Ciljevi porodic:
1.Popeti se do samog vrha na rangiranju familije.
2.Naci nove clanove familije da nas podrze i mi njih
3.Pomoci novom clanu grada
Pravila porodice:
1. Nema kradje iz familije
2.Zabranjeno psovanje clanova u familiji
3.Postovati pravila grada
4.Zabranjeno ubijati se medjusobno u familiji
Rankovi u porodici
1 suspend- osoba koja je napravila problem
2 member-osoba koja je tek usla u porodicu
3 malda nada-osoba koja je aktivna
4 diler-osoba koja hoce da se pokaze da je aktivna i da oce veci rank
5 high command-predvodi nize rankove
6 mini boss-trudi se oko fema
7 boss-veran calan
8 desna ruka-sam rec kaze desna ruka
9 co lider-zamenik koji je zaduzen za imanje porodice
10 lider-Glava familije
Vlasnik porodice i ID:Nemanja Flou 68212 ID
Broj kuce od porodice:1733
Forum link vlasnika porodice:Nemanja Balkanos
Ime i tag vlasnika porodice na discord: nemanja_flou
Familijarna odeca: Logo:
Istorija familije:Moja prica je pocela sa ostvarenje mojih snova.Priča je vrlo jednostavna. Ja sam došao do ideje da otvori svoju familiju i da postanem vlasnik jedne familije. Sam sam bio u početku i neke stvari mi nisu bile jasne ali uz pomoć svoje snlazažljivosti uspevam da je osnujem. Prvi dani su mi bili jako teški jer sam bio upotpunosti sam u tome. Najveći problem su bili članove koje nisam mogao da nađem. Nisam imao koga da pozovem ali sam srećom naleteo na moje trenutnog zamenika,Laki Bubulj i Davor Zrla oni su mi puno pomogli i izasli su mi u susret i jako su mi pomogli oko familiju. Zajedno smo tražili nove članove da i njima pomognemo jer znam da je u samom startu jako tesko. Kupovali smo vozila, i ostalo. Sada imamo preko 25 članova koji su spremni da ostanu i da se bore da ova porodica bude sto veca i sto jaca, da posedujemo sto vise biznisa i vozila, i samim tim, da se popne na vrh grada Los Santosa.Havla na paznji.
Ciljevi porodic:
1.Popeti se do samog vrha na rangiranju familije.
2.Naci nove clanove familije da nas podrze i mi njih
3.Pomoci novom clanu grada
Pravila porodice:
1. Nema kradje iz familije
2.Zabranjeno psovanje clanova u familiji
3.Postovati pravila grada
4.Zabranjeno ubijati se medjusobno u familiji
Rankovi u porodici
1 suspend- osoba koja je napravila problem
2 member-osoba koja je tek usla u porodicu
3 malda nada-osoba koja je aktivna
4 diler-osoba koja hoce da se pokaze da je aktivna i da oce veci rank