Informacije:
Vaše ime IRL: Uroš
Vaše godine:16
Vremenska zona: GMT+1
Prosek online po danu: 10-12h
Vaš Discord: heerroo1
Vaše ingme ime: Urke Low
Vaš ID:65890
1. Leader za EMS (Emergency Medical Services)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Ja želim da postanem lider EMS-a da BiH jednostavno pomagao drugima.Uloga kao Lider EMS-a mi omogućava da ja donosim odluke ključne reči i da održavan organizacinu.Svaki član organizacije Bi imao moju najveću podršku i podršku ostalog tima.Svestan sam tuga da EMS sada smatraju kao dosadnu organizaciju ali ja BiH pokušao da to promenim i napravim da se ljudi zabavljaju u ulozi gde pomažu drugima.
Kao lider, želim da unapredim kvalitet roleplay-a u EMS-u. Pokušao BiH da se napravi najbolja moguća veza između članova i saradnja sa drugim organizacijama. Takođe bih želeo da budemo taj koji daje inspiraciju drugima za radim i da budem lider za primer tako što bi podstičući članove da daju svoj maksimum i da zajedno napravimo jedan veliki tim za pružanje pomoći i zdravstva.
Spreman sam biti Lider jer uvek bi bio spreman da rešimo probleme i sve nepravilnosti u organizaciji.Moj tim bi se izvanredno slagao kao i određeni HC-ovi bi uvek bili tu da nekome pomognu i objasne šta nije jasno kad ja nisam tu,ili ne mogu.Saradjivali bi sa svim Organizacijama(SAHP,NG,LSPD,FIV,GOV) i pokušao napraviti složnu liniju s ostalim organizacijama.
3. Vaš saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Nedeljno bi radili 2-3 kontrole zdravlja drugim organizacijama kako bi se uverili da su svi zaposleni zdravi i osigurani.
Nedeljno bi sazivali bar 1 sastanak de bi svako imao pravo da kaže šta mu odgovara i smeta kod organizacije da BiH znali šta da promenimo i da se promenimo na bolje.
Svaki član ove organizacije bi imao svoje zaduženje kako bi znali ko šra radi i ko je opredeljen za šta. Tako da bi organizacija bila što efikasnija i članovi što složniji.
Najaktivniji član bi bio nagrađen sa medaljom "Radnik Meseca" i dobio bi određuje u sumu novca za svoj trud i rad.
---Kodovi---
10-1 Svi Aktivni članovi se skupljaju na parkingu EMS-a i formiraju vrstu
10-2 Negativno
10-3 Tišina na radio/Smanjiti komunikaciju na radio.
10-4 Potvrdno/Primljeno/Razumeo
10-5 Ponoviti poslednji prenos
10-6 Zanemariti Poslednji prenos
10-7 Prijava Pauze
10-8 Odjava Pauze
10-20 Trenutna Lokacija
10-21 Trenutno stanje na mestu/lokaciji
STATUS 1-Prijava Smene
STATUS 2-Odjava Smene
KOD (A) Pucanje Igre
KOD (B) Čujem te u glavi U+F8
---Rankovi---
Suspend 48h
Suspend 24h
Suspend 12h
Medicinski Tehnicar
Doktor na Obuci
Doktor
Stariji Doktor
Farmaceut na obuci
Farmaceutski Tehničar
Pilot I
Pilot II
Hirurg I
Hirurg II
Pedijatar I
Pedijatar II
Laboratorijski Tehničar I
Laboratorijski Tehničar II
---High Staff---(HC)
Vodja Pilotske Jedinice
Vodja Laboratorije
Specijalista za (Pedijatriju)
Specijalista za (Hirurgiju)
Tehničar Odeljenja I
Tehničar Odeljenja II
---High Command--- (HC)
010| Šef Odeljenja
09 I Savetnik Medicine
08 I Koordinator obuke
07 I Vodja smene (Smenovodja)
06 I Zamenik vodje labaratorije
05 I Vodja labaratorije
04 I Supervizor
03 I Assistent direktora
02 I Zamenik direktora
01 I EMS Director
Srdačan Pozdrav Urke Low.
Vaše ime IRL: Uroš
Vaše godine:16
Vremenska zona: GMT+1
Prosek online po danu: 10-12h
Vaš Discord: heerroo1
Vaše ingme ime: Urke Low
Vaš ID:65890
1. Leader za EMS (Emergency Medical Services)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Ja želim da postanem lider EMS-a da BiH jednostavno pomagao drugima.Uloga kao Lider EMS-a mi omogućava da ja donosim odluke ključne reči i da održavan organizacinu.Svaki član organizacije Bi imao moju najveću podršku i podršku ostalog tima.Svestan sam tuga da EMS sada smatraju kao dosadnu organizaciju ali ja BiH pokušao da to promenim i napravim da se ljudi zabavljaju u ulozi gde pomažu drugima.
Kao lider, želim da unapredim kvalitet roleplay-a u EMS-u. Pokušao BiH da se napravi najbolja moguća veza između članova i saradnja sa drugim organizacijama. Takođe bih želeo da budemo taj koji daje inspiraciju drugima za radim i da budem lider za primer tako što bi podstičući članove da daju svoj maksimum i da zajedno napravimo jedan veliki tim za pružanje pomoći i zdravstva.
Spreman sam biti Lider jer uvek bi bio spreman da rešimo probleme i sve nepravilnosti u organizaciji.Moj tim bi se izvanredno slagao kao i određeni HC-ovi bi uvek bili tu da nekome pomognu i objasne šta nije jasno kad ja nisam tu,ili ne mogu.Saradjivali bi sa svim Organizacijama(SAHP,NG,LSPD,FIV,GOV) i pokušao napraviti složnu liniju s ostalim organizacijama.
3. Vaš saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Nedeljno bi radili 2-3 kontrole zdravlja drugim organizacijama kako bi se uverili da su svi zaposleni zdravi i osigurani.
Nedeljno bi sazivali bar 1 sastanak de bi svako imao pravo da kaže šta mu odgovara i smeta kod organizacije da BiH znali šta da promenimo i da se promenimo na bolje.
Svaki član ove organizacije bi imao svoje zaduženje kako bi znali ko šra radi i ko je opredeljen za šta. Tako da bi organizacija bila što efikasnija i članovi što složniji.
Najaktivniji član bi bio nagrađen sa medaljom "Radnik Meseca" i dobio bi određuje u sumu novca za svoj trud i rad.
---Kodovi---
10-1 Svi Aktivni članovi se skupljaju na parkingu EMS-a i formiraju vrstu
10-2 Negativno
10-3 Tišina na radio/Smanjiti komunikaciju na radio.
10-4 Potvrdno/Primljeno/Razumeo
10-5 Ponoviti poslednji prenos
10-6 Zanemariti Poslednji prenos
10-7 Prijava Pauze
10-8 Odjava Pauze
10-20 Trenutna Lokacija
10-21 Trenutno stanje na mestu/lokaciji
STATUS 1-Prijava Smene
STATUS 2-Odjava Smene
KOD (A) Pucanje Igre
KOD (B) Čujem te u glavi U+F8
---Rankovi---