Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2680
Players nickname
Marko Aleksic
Administrators nickname
Niko Salamancaa
Date
Jan 12, 2025
Time
15:20
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/913206/

0Marko

Player
Player
Dobio sam ban za G.P 1.4 od strane Niko Salamancaa.

Imam svoj account ID 2680 na kojem igram od pocetka, mozda sam napravio jos 1-2 naloga pre mozda godinu dana jer sam nesto testirao, koje nisam koristio ukupno vise od 10-15 minuta. Mozete sami da proverite da ti nalozi nemaju nista i da se uopste ne koriste duze vreme.

Takodje, vidim da je zalbu na forum okacio nalog koji je napravljen pre par dana i koji je kacio vise ljudi za G.P 1.1 i 1.4, verovatno bez razloga. Izgleda da mu je dosadno ili smo ga mi ubili na nekim dogadjajima, pa nije imao za sta drugo da nas prijavi, nego je stavio 1.1 i 1.4.

0Marko

Player
Player
Pa kolko vam ljudi dragi treba da vidite zalbu daj makar je odbijte da znam sta ce biti.

0Marko

Player
Player
Jel moguce mozda makar pola da se wipuje? Nisam dugo igrao i crncio sam mesec dana po skoro citave dane da skupim. Ipak nisam koristio te accaunte u nikakve svrhe. Ako nije problem sad da u susret izadjes, pa ako nesto bude ponovo ovakva glupost kao sad, cekacu dok kazna ne istekne, kolko god bila. Ako ne nista, onda wipuj sve pare pa nadam se da se nece vise ovo dogadjati. Hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom