Igrac je perma banovan na svom mainu 15451 Petar Brooks i ban evadea. Na snimku se moze primetiti voice changer koji koristi.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Slika nije nikakav dokaz. Ban evadas druze a znaju svi da twink nije appealableEvo i sliku da imam odobrenje da igram od dve ip adrese
Videcemo ajde vidis i sam da sam bio banat i da sam dobio un ban zato sto sam sve cist dzaba si pisao zalbu trosio si vreme zalba ce bidi odbijena.pozzSlika nije nikakav dokaz. Ban evadas druze a znaju svi da twink nije appealable
Ti si perma banovan jer si skemer. A slike nisu nikakav dokaz nicega. Ban evadas.Videcemo ajde vidis i sam da sam bio banat i da sam dobio un ban zato sto sam sve cist dzaba si pisao zalbu trosio si vreme zalba ce bidi odbijena.pozz
Slike su dokaz da na mom akauntu igram preko dve ip adrese odnosno preko dva kompa i vec sam bio banovan i to je reseno ti sto nemas druga posla i stavljas me opet a i sam vidis da je bila zalba stavljena to je drugo i sve je okej da si me stavio da sam nesto uradio ali ja nisam nista uradio ti ke stavljas na forum (forum warior)Ti si perma banovan jer si skemer. A slike nisu nikakav dokaz nicega. Ban evadas.