Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
57597
Players nickname
Jakii Sopranoo
Suspect ID
11148 i ostali
Date of violation
Jan 21, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/SYe8bD1wZW4

Don Mateo

Player
Player
Napad na službeno lice? Ovaj mora da je bas jako pametan.

Isto tako mislim da bi u FiB-u trebali poraditi na tome kako im se članovi izražavaju. Pa nije to banda nego FiB(Tajna služba).

Katastrofa hahaha

Last edited:

Petar Brooks

✈️
Player
Sve se jasno vidi i cuje u pov-u, vise clanova drzavne organizacije FIB upada u nas posjed zbog "ilegalnih" pancira bez dozvole vlade za upad na privatan posjed, glume neku silu i zloupotrebljavaju ovlasti sto je fail RP.
Pocinili su jos prekrsaja uz taj, a to je stavljanje u samnicu (jedino vlada ili uz odobrenje vlade to smije, a vjerujem da ju nisu imali) i pisali su mi kaznu za napad na sluzbeno lice sto se jasno vidi kako nisam napravio.
Molim vas da ih kaznite jer su to jedno te isti igraci koji stalno dolaze i smaraju nas na obrani panela kako bi njihovi drugovi mogli dolaziti i krali nam panele.

Unaprijed se zalhvaljujem administraciji.
Ovo ti nije pov od cele situcije ti izlazis oni stoje ispred kuce znaci imalo je rp i pre da udzes u kucu samo si upalii snimanje kad si izlazio kako bi namestio warn.

nemnja

Player
Player
ove fibovce treba banati
imam i ja pov de su mi pre jedno nedelju danan uleteli u dvoriste u 22 59 i pohapsili nas a njihovi uzeli panele i fibovci su kupili paele i rade racije jer se mi okupljamo za event i jer ispred kuce bude 2 3 bugatija i jugulara i mi naoruzani jer idemo na biz ili inf ili nes slicno i oni nas pohapse i daju nam 75 min i samicu i onda bude 90 i mi e stignemo na event i tako vise puta i pucaju nas na ulici bez razloga ikakvog i psuju nam sve po spisku i sve veca sam ih kacio i uvek administracija kaze da sem da mi jebe mrtve zive i da mi vredja porodicu i da govori da imamo kancer svi ali admini smatraju da je to njima dozvoljeno radi biografije ja bih molio da ih kaznite ako necete onda cemo svi da se zalimo na administraciju ili ce mo svi da kacimo situacije koje imamo.
podrzavam jakija soprana u ovome jer jesu krivi i to nisu smeli da urade sto su uradili.

nemnja

Player
Player
Napad na službeno lice? Ovaj mora da je bas jako pametan.

Isto tako mislim da bi u FiB-u trebali poraditi na tome kako im se članovi izražavaju. Pa nije to banda nego FiB(Tajna služba).

Katastrofa hahaha
Vi iz fib-a ste uvek najpametnije ne zna se ko je pametniji a ustvari ste svi glupi moja guma na motoru je pametnija

Drasko

Player
Player
ove fibovce treba banati
imam i ja pov de su mi pre jedno nedelju danan uleteli u dvoriste u 22 59 i pohapsili nas a njihovi uzeli panele i fibovci su kupili paele i rade racije jer se mi okupljamo za event i jer ispred kuce bude 2 3 bugatija i jugulara i mi naoruzani jer idemo na biz ili inf ili nes slicno i oni nas pohapse i daju nam 75 min i samicu i onda bude 90 i mi e stignemo na event i tako vise puta i pucaju nas na ulici bez razloga ikakvog i psuju nam sve po spisku i sve veca sam ih kacio i uvek administracija kaze da sem da mi jebe mrtve zive i da mi vredja porodicu i da govori da imamo kancer svi ali admini smatraju da je to njima dozvoljeno radi biografije ja bih molio da ih kaznite ako necete onda cemo svi da se zalimo na administraciju ili ce mo svi da kacimo situacije koje imamo.
podrzavam jakija soprana u ovome jer jesu krivi i to nisu smeli da urade sto su uradili.
Čuli smo za tebe, malo jači od kisele vode

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu​

• ID 11148 ce biti kaznjen za FailRP
  • ID 55879 ce biti kaznjen za MG
  • ID 57597 ce biti kaznjen za MG
  • ID 66775 ce biti kaznjen za MG
Nedovoljno dokaza, da bi se kaznio FIB kao organizacija. U trenutku upada, bili ste u garazi, tako da razlog upada nije snimljen. Nalog za upad ne postoji, nego FIB smije upasti ako ima dovoljan IC razlog, a ovdje se ne vidi tocno sto je, mogla se desiti pucnjava vasih prema FIB-ovcima. Organizaciji FIB ce svejedno biti skrenuta paznja, da im treba dovoljan IC razlog kako bi upali i da to ne iskoristavaju​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom