By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ovo ti nije pov od cele situcije ti izlazis oni stoje ispred kuce znaci imalo je rp i pre da udzes u kucu samo si upalii snimanje kad si izlazio kako bi namestio warn.Sve se jasno vidi i cuje u pov-u, vise clanova drzavne organizacije FIB upada u nas posjed zbog "ilegalnih" pancira bez dozvole vlade za upad na privatan posjed, glume neku silu i zloupotrebljavaju ovlasti sto je fail RP.
Pocinili su jos prekrsaja uz taj, a to je stavljanje u samnicu (jedino vlada ili uz odobrenje vlade to smije, a vjerujem da ju nisu imali) i pisali su mi kaznu za napad na sluzbeno lice sto se jasno vidi kako nisam napravio.
Molim vas da ih kaznite jer su to jedno te isti igraci koji stalno dolaze i smaraju nas na obrani panela kako bi njihovi drugovi mogli dolaziti i krali nam panele.
Unaprijed se zalhvaljujem administraciji.
Ma kažnjavaj brate moj sta hoćešSvaki naredni Offtopic ce biti kaznjen
A KAKO SE TI ZOVEŠ "DRAŠKO" SINE TO IME SVE GOVORIDečko se zove "Jakii Sopranoo" nemamo mi tu šta više da komentarišemo
A ti bez posla u fibSoprano ti si blago rečeno ostao bez neformalne s ovim dostavljenim
Vi iz fib-a ste uvek najpametnije ne zna se ko je pametniji a ustvari ste svi glupi moja guma na motoru je pametnijaNapad na službeno lice? Ovaj mora da je bas jako pametan.
Isto tako mislim da bi u FiB-u trebali poraditi na tome kako im se članovi izražavaju. Pa nije to banda nego FiB(Tajna služba).
Katastrofa hahaha
HAHAHAHHAHAHAHA dobar siSta niko sad ne odgovara sta maca vam pojela jezik aaaaa.
Il ste se ukakili pa nesmete da odg
bolji nego ti sigurnoHAHAHAHHAHAHAHA dobar si
Čuli smo za tebe, malo jači od kisele vodeove fibovce treba banati
imam i ja pov de su mi pre jedno nedelju danan uleteli u dvoriste u 22 59 i pohapsili nas a njihovi uzeli panele i fibovci su kupili paele i rade racije jer se mi okupljamo za event i jer ispred kuce bude 2 3 bugatija i jugulara i mi naoruzani jer idemo na biz ili inf ili nes slicno i oni nas pohapse i daju nam 75 min i samicu i onda bude 90 i mi e stignemo na event i tako vise puta i pucaju nas na ulici bez razloga ikakvog i psuju nam sve po spisku i sve veca sam ih kacio i uvek administracija kaze da sem da mi jebe mrtve zive i da mi vredja porodicu i da govori da imamo kancer svi ali admini smatraju da je to njima dozvoljeno radi biografije ja bih molio da ih kaznite ako necete onda cemo svi da se zalimo na administraciju ili ce mo svi da kacimo situacije koje imamo.
podrzavam jakija soprana u ovome jer jesu krivi i to nisu smeli da urade sto su uradili.
Decko ajde prvo raspitaj se gdje i sta radim pa onda laprdajA ti bez posla u fib
Sto te brate cepaju demoni ?bolji nego ti sigurno
Cepa ga što je juče izašo iz hotela i što mu je ID veći od broja telefonaSto te brate cepaju demoni ?