Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50272
Players nickname
Pale UnSeen
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 21, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=EVMkwYojuh4&ab_channel=Pesic-

Vidoje Kalasnjikov

Player
Player
Ovo je cist G.P. 6.2 sa tvoje strane, sam sebe si okacio. Sto se tice fiba dobar IC razlog imaju da udju u posed (sreca pa je otkljucana kuca bila), vezao te kad si ulazio u kucu.

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
da nebi bilo offtop ja sam 11502 kojeg si rep, bjezao si od nas i mi smo te zavezali nakon ceg si ti uso u kucu, ja nmg znat jel to tvoja kuca i tvoj posjed jer isto kako si i ti uso, sam uso i ja iza tebe i ja u tom trenutku nmg znat jel si ti nekom provalio u kucu ili je tvoj posjed, ja sam pretpostavio da si provalio u tudu kucu i usao odmah za tobom kako bi te izvukao, za dizanje sa revom iam bio tkd lagano

BananaManCovek

Player
Player
da nebi bilo offtop ja sam 11502 kojeg si rep, bjezao si od nas i mi smo te zavezali nakon ceg si ti uso u kucu, ja nmg znat jel to tvoja kuca i tvoj posjed jer isto kako si i ti uso, sam uso i ja iza tebe i ja u tom trenutku nmg znat jel si ti nekom provalio u kucu ili je tvoj posjed, ja sam pretpostavio da si provalio u tudu kucu i usao odmah za tobom kako bi te izvukao, za dizanje sa revom iam bio tkd lagano
Prvo nemoj da jedes govna drugo zajebavali ste se i udrali kroz celu situaciju sto se moze videti na povu

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
Prvo nemoj da jedes govna drugo zajebavali ste se i udrali kroz celu situaciju sto se moze videti na povu
ko se zajebavo i ko je udaro koga, lijepo sam ti objasnio da si provalio u tudu kucu i da smo te mi izvadili dok jos nisi napravio stetu u tudoj kuci, u rl da utrcis u neciji sirom otvoren stan i ja bi usao odmah za tobom i izvukao te jer je to provala, ti si u ovom slucaju provalio u kucu i mi smo te morali izvuci iz nje, pored toga ne vidim problem u tome da smo veseli

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

• Dostavite POV koji je dostupan

Imate rok 12 sati za dostavljanje trazenog POV-a​

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu​
  • Zalba nije ispravljena u datom roku

Status