Molio bih da se ovaj igrac kazni, sve se vidi u povu, a takodje imam pov kako me ubija bez brojanja ispred mog fama.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!mlio bih pov od pocetka situacije gdje me je gospofin prvi pucaoMolio bih da se ovaj igrac kazni, sve se vidi u povu, a takodje imam pov kako me ubija bez brojanja ispred mog fama.
I mg pijes govoris na discord da dodju MG + GP 6.15 prvi si krenuo pucatiMolio bih da se ovaj igrac kazni, sve se vidi u povu, a takodje imam pov kako me ubija bez brojanja ispred mog fama.
I one mene ooc vredja pise pacenik u ooc chatMolio bih da se ovaj igrac kazni, sve se vidi u povu, a takodje imam pov kako me ubija bez brojanja ispred mog fama.
Vrjedjanje na forumu i to kaznitelegendo draga, to nije moj glas na bubici ako imas gram mozga shvatio bi, okacicu ja ceo pov nemoj da se brines nema ti pomoci
G.P 3.1 u ooc chat pises PaceniceMa necu ja da se svadjam sa tobom druze, ukoliko visa sila odluci duzi pov dostavicu odma a ne da mi se vadis ovde sad kao povuci vamo tamo. Na vreme si trebao da mislis pre psovanja i ubijanja 2 lika bez brojanja .pozz