Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5201
Players nickname
Predrag Matic
Administrators nickname
Peki Marocco
Date
Jan 22, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/922742/#post-3239502

Predrag Matic

Player
Player
Smatram da je admin doneo pogresnu odluku ili je corav. Elem, dobio sam GP 6.15 gde nikog nisam ubio bez brojanja, ona osoba sa kojoj sam se pucao je moja IG prijateljica i lepo se vidi na snimku da pucam pored nje.
Takodje posto vidim da je admin mlad, zelen i neiskusan takodje se na klipu vidi da taj igrac koji je kacio zalbu je sam Bejtao i nije kaznjen.
Igrac 42992 dobija GP 6.16?

Nes Cvorovic

Player
Player
Smatram da je admin doneo pogresnu odluku ili je corav. Elem, dobio sam GP 6.15 gde nikog nisam ubio bez brojanja, ona osoba sa kojoj sam se pucao je moja IG prijateljica i lepo se vidi na snimku da pucam pored nje.
Takodje posto vidim da je admin mlad, zelen i neiskusan takodje se na klipu vidi da taj igrac koji je kacio zalbu je sam Bejtao i nije kaznjen.
Igrac 42992 dobija GP 6.16?
Bitno da je admin u odelo, ostalo nije bitno HAHAHAHAHAHAHAH

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Kazna skinuta ovaj put , vidi se da pucate pored nje , al svakako pucanje bez razloga u tom pravcu zbunilo bi cak i mene mozda , nema to veze sa neiskusnoscu , takodje to GP 6,16 je greska koja se moze desiti svima , admin je pogrjesio broj nista vise.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom