Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23454
Players nickname
Skyler Blueblood
Suspect ID
61900
Date of violation
Jan 21, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/Dlc3dC7zSKs

nemnja

Player
Player
Ja bar nisam jadan toliko da kazem SKYLER najjaci si 💀
e ovakvi ljudi me nerviraju najvise necije ime vredjaju i prozivaju i to a oni se zovu popke na forumu a tek kako se zovete ing to da ne pricamo prvo podjite od vaseg imena pa druge zajebavajte da vam ja kazem balavci jedni kurcite se preko ekrana a nebi se tako rl kurcili znaci podjite od vaseg imena pa onda zajebavajte nekog drugog i nebudite balavci

Nikola Dunjic

Player
Player
e ovakvi ljudi me nerviraju najvise necije ime vredjaju i prozivaju i to a oni se zovu popke na forumu a tek kako se zovete ing to da ne pricamo prvo podjite od vaseg imena pa druge zajebavajte da vam ja kazem balavci jedni kurcite se preko ekrana a nebi se tako rl kurcili znaci podjite od vaseg imena pa onda zajebavajte nekog drugog i nebudite balavci
Eo mi ga ime ajde skyler fan boy nađi me

Popke

Slayer
Player
Ovo je nadimak a ne ime , vidi se da imas iq -81

Status
Not open for further replies.
Top Bottom