Njih troje ulaze sa zabranjene strane mosta. ID: 29227, 63083 i 61900
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!skyler najjaca si !Njih troje ulaze sa zabranje
skyler najjaca si !
problem neki?
skyler najjaca si !
Kad skyler spama sa ar kao da joj ulice neki sa karNjih troje ulaze sa zabranjene strane mosta. ID: 29227, 63083 i 61900
ne razumemo makedonski bato.Kad skyler spama sa ar kao da joj ulice neki sa kar
Ne ulizuj se tikvanene razumemo makedonski bato.
Dobro ste paliNjih troje ulaze sa zabranjene strane mosta. ID: 29227, 63083 i 61900
Baki, to nije ulizivanje, prvi put cujem za tebe, znaci nebitan si.Ne ulizuj se tikvane
Ja bar nisam jadan toliko da kazem SKYLER najjaci siBaki, to nije ulizivanje, prvi put cujem za tebe, znaci nebitan si.
e ovakvi ljudi me nerviraju najvise necije ime vredjaju i prozivaju i to a oni se zovu popke na forumu a tek kako se zovete ing to da ne pricamo prvo podjite od vaseg imena pa druge zajebavajte da vam ja kazem balavci jedni kurcite se preko ekrana a nebi se tako rl kurcili znaci podjite od vaseg imena pa onda zajebavajte nekog drugog i nebudite balavciJa bar nisam jadan toliko da kazem SKYLER najjaci si
nece ovo da se prihvati o cemu ti?ooooooooooo dragon boll kako ste dobili neformalnu i vec vam je ljudi skidaju
ma ako ne ovo nabice vam 3 warna do sutranece ovo da se prihvati o cemu ti?
Eo mi ga ime ajde skyler fan boy nađi mee ovakvi ljudi me nerviraju najvise necije ime vredjaju i prozivaju i to a oni se zovu popke na forumu a tek kako se zovete ing to da ne pricamo prvo podjite od vaseg imena pa druge zajebavajte da vam ja kazem balavci jedni kurcite se preko ekrana a nebi se tako rl kurcili znaci podjite od vaseg imena pa onda zajebavajte nekog drugog i nebudite balavci
Ovo je nadimak a ne ime , vidi se da imas iq -81e ovakvi ljudi me nerviraju najvise necije ime vredjaju i prozivaju i to a oni se zovu popke na forumu a tek kako se zovete ing to da ne pricamo prvo podjite od vaseg imena pa druge zajebavajte da vam ja kazem balavci jedni kurcite se preko ekrana a nebi se tako rl kurcili znaci podjite od vaseg imena pa onda zajebavajte nekog drugog i nebudite balavci
a ko to?ma ako ne ovo nabice vam 3 warna do sutra