Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of Marabunta Grande I Dimitrije Banjovic

Rejected
Status
Not open for further replies.

Dimitrije Banjovic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Dimitrije Banjovic
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-6 sati
5. Vaš Discord: dimilii
6. Vaše ingame ime: Dimitrije Banjovic
7. Vaš ID: 44667

Dodatne informacije

1. Lider za Marabuntu

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

• Smatram da sam dovoljno sposoban i iskusan da vodim organizaciju poput Marabunta Grande. Tokom svoje RP karijere, veliki deo vremena sam proveo u kriminalnom svetu, gde sam razvio veštine potrebne za vođenje bande. Takođe, bio sam HC u raznim organizacijama, što mi je pružilo dragoceno iskustvo u donošenju odluka i rukovođenju timom.

• Prijavljujem se za lidera Marabunte jer smatram da ova banda ima ogroman potencijal za kvalitetan RP. Posebno mi se sviđa HQ, koji pruža mnogo mogućnosti za kreativne scenarije. Ukoliko bih postao lider, fokusirao bih se na stvaranje jakog RP-a i pružio izazov državnim organizacijama kroz dobro osmišljene akcije.

• Svestan sam da prošli lideri nisu uspeli da dovedu Marabuntu do željenog uspeha, ali verujem da bih svojim pristupom mogao to promeniti. Bio sam lider Families-a i dokazao sam da mogu voditi organizaciju prema ciljevima, čineći je dominantnom u kriminalnom svetu.

• Ako postanem lider, moj cilj bi bio da Marabunta postane snažna i poštovana banda koja će dominirati teritorijama i ostvariti značajan uticaj u gradu. Verujem da bi moja vizija i iskustvo doneli novu energiju i osigurali uspeh organizacije.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Organizovana hijerarhija
  • Postavio bih jasnu strukturu sa vođama odgovornim za različite oblasti – vođa turfova, vođa grafita, vođa geta i vođa tajnih operacija. Ovo bi omogućilo bolju koordinaciju i podelu zadataka među članovima. Svaki član bi tačno znao svoju ulogu, što bi poboljšalo timski rad i smanjilo konfuziju.

Redovni sastanci i treninzi
  • Svake nedelje bih organizovao sastanke kako bismo analizirali protekle aktivnosti, planirali buduće i rešavali unutrašnje probleme. Pored toga, sprovodio bih treninge za članove, poput vežbi za talačke situacije, turf ratove i pljačke, kako bi svi bili spremni i znali kako da se ponašaju u različitim RP scenarijima.

Forsiranje kreativnih RP situacija
  • Fokusirao bih se na RP aktivnosti koje nisu samo pljačke, već i interakcije s drugim organizacijama i civilima. Na primer, organizovanje tajnih poslova, infiltracija u protivničke bande ili dogovori sa krijumčarima. Ovo bi unelo raznovrsnost i učinilo RP dinamičnijim.

Poštovanje RP pravila
  • Uveo bih strožiju selekciju novih članova, zahtevajući od njih dobro poznavanje RP pravila. Pre stupanja u bandu, članovi bi prolazili inicijaciju ili test znanja kako bismo izbegli greške i loš RP. Cilj bi bio da se banda prepozna po kvalitetnom RP-u, a ne po kršenju pravila.

Saradnja i suparništvo
  • Podsticao bih saradnju sa drugim kriminalnim organizacijama kroz tajne saveze, razmene resursa i planiranje zajedničkih operacija. Takođe bih vodio kontrolisana rivalstva s državnim organizacijama i drugim bandama, osiguravajući da se konflikti odvijaju na visokokvalitetan i smislen način.

Motivacija članova
  • Uveo bih sistem nagrađivanja za članove koji se istaknu trudom i doprinosom. Nagrade mogu biti novčane, resursi ili unapređenja u hijerarhiji. Ovo bi povećalo angažovanost članova i podstaklo ih da se trude.

Grafiti i turfovi kao prioritet
  • Fokusirao bih se na osvajanje i održavanje teritorija, ali na način koji uključuje RP, poput postavljanja straža, patrola i planiranih akcija za odbranu teritorija. Pored toga, forsirao bih RP oko grafita kao simbol dominacije bande u određenim delovima grada.

Tajne operacije
  • Povećao bih fokus na tajne misije, kao što su nabavka oružja, krijumčarenje ili šverc. Ovo bi unelo dodatnu dubinu i podiglo reputaciju bande.

Primenom ovih koraka, Marabunta Grande bi postala poznata kao organizacija koja pruža visokokvalitetan i organizovan RP, uz širenje svoje moći i uticaja u gradu.

RANKOVI

1. Minion
2. Bad Boy
3. The Plug
4. Middle man
5. Blue boy
6. Graffit team
7. Graffit team leader
8. Extrovert
9. Turfer
10. Highup
11. O.G