Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23454
Players nickname
Skyler Blueblood
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Jan 23, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/923306/

Skyler_Blueblood

Well-known member
Leader of unofficial org
Kao sto se vidi u prilozenome kacila sam zalbu na odredenu familiju zato sto ovo rade vec danima i ulaze na zabranjena mjesta. Znaci nisam kacila osobu koja me je ubila nego sam naglasila u naslovu Nepoznata familija kako bi admin ispravno mogao zatraziti pov od igraca kako bi bio siguran da je familija u pitanju.
Naime Dragan Macak je odlucio samo jednog lika da kazni za P.D. 1.18 bez zatrazenog pova sto smatram da nije ispravno. Samim time familija ne dobiva kaznu koju zasluzuje. Sad je proslo vise od 48 sati i vise nemamo mogucnost kaciti istu familiju te bi samim time molila da se administrator kazni za ovakav propust.
Inace nikad ne pisem zalbe na administratore ali smatram da jedan administrator koji je curator neformalnih bi trebao da zna bolje.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Administratoru paznja ce biti skrenuta na proceduru tokom ovakvih situacija.Kako se ovo ne bi desilo ponovo.Sto se tice kazne to je vec stvar Administracije hvala na razumjevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom