Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

vaskyezz

Player
Player
Ime porodice:Black Thoughts
Vlasnika porodice i ID:Vasilije Black I 47322
Broj kuce od porodice:600
Forum link od vlasnika:vaskyezz
Ime i tag vlasnika porodice na discordu:vasilije03

Logo porodice:

Uniforma porodice:

Istorija porodice:

Porodica Black Thoughts je započela kao mala, ali ugledna zajednica u Sjedinjenim Američkim Državama. U početku su bili poznati po svom znanju i veštinama u trgovini i industriji, a s vremenom su stekli veliki uticaj u društvu. Međutim, kako su godine prolazile, članovi porodice počeli su da ulaze u sve dublje političke i ekonomske igre, koristeći ne samo svoj uticaj, već i manje legalne metode za ostvarivanje ciljeva. Ova sklonost ka mračnijim stranama moći i novca dovela je do formiranja mafijaške grane porodice Black Thoughts. Postali su prepoznatljivi po svojoj brutalnoj efikasnosti, sposobnosti da manipulišu poslovima i svojim teritorijama, čime su postali ozbiljan faktor u kriminalnim krugovima. Kroz godine su stekli strahopoštovanje, ali i mržnju, postavši sinonim za organizovani kriminal.

vaskyezz

Player
Player
Postavio sam istu ovakvu samo sam dodao sta sam trebao da stavim na ovu.Na ovu sam slucajno stisnuo enter na tastaturu pa sam zato povukao i u novoj dodao sve sto sam trebao.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom