Postovanje,
Domi Rose 65947 poznatiji kao 24372
Domi Laid ID 60861
Pc Check sto je pao
ID 56386
Laganje Administracije:
U ovom Thread-u se moze viditi da laze Administraciju, zato sto je napisao da mu je navodno ID 65947 Main Nalog i da nema Twink Account-a
Forum Rule 9:
1. Najnoviji Forum Account:
2. DomiToretto
3. Domi Belov
Pravi nove Account-ove tako da mi izbjegao kaznu i da bi se mogao prijaviti za Admina/Leadera
Prije 2/3 Mjeseca su mu banovani ovi nalozi za G.P 1.4 i 1.1
Dokaz:
Domi je pravio mnogo vise Account-ova ali ga se vise ne moze ni upratiti.
S Postovanjem!
S.Vedad
Domi Rose 65947 poznatiji kao 24372
Rejected - G.P. 1.1I Mujo Simba
Poštovani Mujo/Abraham Postavljam ovu molbu da razmotrite moju kaznu koju sam dobio 04.08.2023. godine. Uživao sam u projektu i upoznao sam previše divnih ljudi, voleo bih da se vratim na projekat i da nastavim da se družim sa mojim prijateljima. Također, ne znam kada sam prekršio pravilo G.P...
gta5grand.com
Rejected - Unban Appeal GP 1.1 I Aberama Thompson
Dobra večer administracijo. Ja sam igrač ovog projekta i sada sam dobio ban zbog twink accounta, a niti ga nemam nego imam 1. stalnog naloga, te mislim da je gosp. Aberama Thompson pogrešio u ovoj odluci. Ako postoji mogućnost da se me odblokira jer sam bez razloga blokiran sa samog projekta...
gta5grand.com
Domi Laid ID 60861
Rejected - Unban Appeal G.P 1.1 i G.P.1.4 I Niko Salamanca
Poštovana administracijo. Ja sam jedan od igrača ovog projekta i maloprije sam ušao u projekt da nastavim svoje igranje kada vidim da sam od gosp. Eldara i gosp. Nika Salamanca dobio ban za G.P 1.1 I G.P 1.4 pa bih vas zamolio dali je moguće da se me unbanuje jer bi htio opet nastaviti svoje...
gta5grand.com
Pc Check sto je pao
Reviewed - Unban Appeal I Tefo Koturic
Poštovanje administracijo. U ponedjeljak sam bio jedan od kandidata za lider organizacije LifeInvader, te samim time sam morao dati da mi se uradi PC Check od strane Tefa Koturica. Htio bih reci da to nije bio PC Check nego vise Discord Check jer u tom Checku mi je pronadeni Discord server koji...
gta5grand.com
ID 56386
Laganje Administracije:
Pending review - G.P 1.4 I Niko Salamanca
Poštovana administracijo, Prije par minuta sam dobio ban za G.P 1.4 zbog nepoznatog razloga, pa me zanima koji je razlog samog bana, jer nit ne posjedujem twink nalog nit ništa, a nalog sa ID-em 65947 mi je main bio, trenutno banovan. Pa bih zamolio dali se može razmotrit i da se ponovno vratim...
gta5grand.com
Forum Rule 9:
1. Najnoviji Forum Account:
2. DomiToretto
3. Domi Belov
Pravi nove Account-ove tako da mi izbjegao kaznu i da bi se mogao prijaviti za Admina/Leadera
Prije 2/3 Mjeseca su mu banovani ovi nalozi za G.P 1.4 i 1.1
Dokaz:
Domi je pravio mnogo vise Account-ova ali ga se vise ne moze ni upratiti.
S Postovanjem!
S.Vedad