Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
68320
Players nickname
Karlo Duspi
Suspect ID
20433
Date of violation
Jan 23, 2025
Time of violation
14:40
Proofs
https://youtu.be/eoxqSkT2ej8

karloduspi

Player
Player
Ja stvarno ne znam kako je on vidio da ja imam antiradar kada mi je samo jedamput slao i ja sam odmah stao

RS #1 Igrač Karlo Duspi
Ako smatrate da je Igrač podneo neispravnu žalbu, slobodno se izjasnite ispod !​

Andrej Matijevic

Player
Player
kakve veze sto sam skrenio za njima, ajde da sam skrenio 3 puta za njima ili vise, ili mozda jos da sam ih provocirao govorio nesto
nema nikakve veze sto ti nisi govorio covek je skrenuo u levo stranu i ti za njime takodje si ga udario i jos provocirao jos 2 lika koji su popili magnezijum necu se mesat dalje admini uradi te svoje. Al karlo vidit ces da ces i ti dobit kaznu za to..

karloduspi

Player
Player
nema nikakve veze sto ti nisi govorio covek je skrenuo u levo stranu i ti za njime takodje si ga udario i jos provocirao jos 2 lika koji su popili magnezijum necu se mesat dalje admini uradi te svoje. Al karlo vidit ces da ces i ti dobit kaznu za to..
Imam ja pravo jednom da krenem za policajcem, ako jednom skrenem ne mora znacit da baitam. A udario sam ga jer sam malo vise stisnuo gas, na videu se vidjelo da sam jedva ukočio i da sam ga malo udario. A provokacija je bila van auta i dok su me mogli vezat sto znaci da nije bait. Oni su me mogli hapsit, a da sam ja njih cijelo vrijeme pratio, udara i iz auta govorio to sto jesam onda bi bio bait. A taj lik je napravio gresku sto je rekao da imam antiradar tako sto je otisao g na auto

Status
Not open for further replies.
Top Bottom