Prica se.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!prica se da nemas zivot LOL LOLPrica se.
Ti li bese onaj sto je banovan za isto ovo navedeno, pa place tu svaki drugi dan da se vrati?prica se da nemas zivot LOL LOL
Ti li bese onaj amigos npc , kad ga neki fibovac hapsi odma kaci za 1.1 1.4 jer ne zna da prihvati da je izgubio u rpu?Ti li bese onaj sto je banovan za isto ovo navedeno, pa place tu svaki drugi dan da se vrati?
Ne, ja sam Predrag Matic clan Spaghetti mafie, princ Los Santosa. Lepo si reko neki nebitni fibovac. A i iskreno i ti si nebitan tako da bi te zamolio da ne spamas nego da zivis taj zivot koji sad imas van granda i da pustis nas koji smo jos u njemu da se igramo i uzivamo. Svako dobro pali nas brate.Ti li bese onaj amigos npc , kad ga neki fibovac hapsi odma kaci za 1.1 1.4 jer ne zna da prihati da je izgubio u rpu?
HAHAHAHAH da se igramo i uzivamo a kad te neko hapsi odma kacis da namestis ban , izvini prince los santosa nisam te prepoznaoNe, ja sam Predrag Matic clan Spaghetti mafie, princ Los Santosa. Lepo si reko neki nebitni fibovac. A i iskreno i ti si nebitan tako da bi te zamolio da ne spamas nego da zivis taj zivot koji sad imas van granda i da pustis nas koji smo jos u njemu da se igramo i uzivamo. Svako dobro pali nas brate.
Tako je mi koji igramo, provericemo mozda nece ban. Nista prastam ti ovaj put, ali gledaj da se ne ponavlja, takodje gledaj svoj zivot van granda i ne placi ovde po tudje groblje. Jos jednom puno toplih pozdrava ti salju braca sa Granda i jedva cekaju da se vratis, ako se ikad vratis...HAHAHAHAH da se igramo i uzivamo a kad te neko hapsi odma kacis da namestis ban , izvini prince los santosa nisam te prepoznao
Pa nemas ti meni sta da mi prastasTako je mi koji igramo, provericemo mozda nece ban. Nista prastam ti ovaj put, ali gledaj da se ne ponavlja, takodje gledaj svoj zivot van granda i ne placi ovde po tudje groblje. Jos jednom puno toplih pozdrava ti salju braca sa Granda i jedva cekaju da se vratis, ako se ikad vratis...