Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5201
Players nickname
Predrag Matic
Suspect ID
8979
Date of violation
Jan 25, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=prBj4PiSOUk&ab_channel=RTSNajlep%C5%A1enarodnepesme-Zvani%C4%8Dnikanal

Predrag Matic

Player
Player
Ti li bese onaj amigos npc , kad ga neki fibovac hapsi odma kaci za 1.1 1.4 jer ne zna da prihati da je izgubio u rpu?
Ne, ja sam Predrag Matic clan Spaghetti mafie, princ Los Santosa. Lepo si reko neki nebitni fibovac. A i iskreno i ti si nebitan tako da bi te zamolio da ne spamas nego da zivis taj zivot koji sad imas van granda i da pustis nas koji smo jos u njemu da se igramo i uzivamo. Svako dobro pali nas brate.

Popke Magomedov

SLAYER
Player
Ne, ja sam Predrag Matic clan Spaghetti mafie, princ Los Santosa. Lepo si reko neki nebitni fibovac. A i iskreno i ti si nebitan tako da bi te zamolio da ne spamas nego da zivis taj zivot koji sad imas van granda i da pustis nas koji smo jos u njemu da se igramo i uzivamo. Svako dobro pali nas brate.
HAHAHAHAH da se igramo i uzivamo a kad te neko hapsi odma kacis da namestis ban , izvini prince los santosa nisam te prepoznao

Predrag Matic

Player
Player
HAHAHAHAH da se igramo i uzivamo a kad te neko hapsi odma kacis da namestis ban , izvini prince los santosa nisam te prepoznao
Tako je mi koji igramo, provericemo mozda nece ban. Nista prastam ti ovaj put, ali gledaj da se ne ponavlja, takodje gledaj svoj zivot van granda i ne placi ovde po tudje groblje. Jos jednom puno toplih pozdrava ti salju braca sa Granda i jedva cekaju da se vratis, ako se ikad vratis...

Popke Magomedov

SLAYER
Player
Tako je mi koji igramo, provericemo mozda nece ban. Nista prastam ti ovaj put, ali gledaj da se ne ponavlja, takodje gledaj svoj zivot van granda i ne placi ovde po tudje groblje. Jos jednom puno toplih pozdrava ti salju braca sa Granda i jedva cekaju da se vratis, ako se ikad vratis...
Pa nemas ti meni sta da mi prastas :ROFLMAO: , kacis oke igraca koji zna mnogo i pokusavas nesto , i vracam se za 30 dana ne brini , ti si taj alpha male zz

Dragan Macak

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.
Nedovoljno dokaza.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom