Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
56491
Players nickname
Ahmed Mintz
Suspect ID
47002,50719,66888
Date of violation
Jan 25, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/rAjK494nZco?si=808CA-gQ1HCNQxur

Ahmed Bojler

Player
Player
(DA NAPOMENEM VEC SAM JA KAZNJEN ZA OVU SITUACIJU) kao sto se vidi u POV-U ovi toksicni igraci su me pucali bez brojanja i u povu se vidi na kraj kada sam ja prekrsio pravila (JOS JEDNOM DA NAVEDEM VEC SAM KAZNJEN ZA TO) da su oni prvi pucali na mene a tu je 3 CLANA IZ JEDNE ISTE ORG tako da oni trebaju da dobiju i demorgan i warn na org ako pucanje ID:47002 nije dovoljan dokaz na radiu se vidi da je prekrsio pravilo MG rekao je lice je palo i drugi igrac ID:50719 je rekao uradio je latinicu dok je igrac id 47002 rekao snjimi mu ID to je MG (POV JE OD POCETKA SITUACIJE) ovako momci ja nisam forum warior ali kad mene neko kaci a taj neko je isto prekrsio pravila ima onda i ja da kacim

Ahmed Bojler

Player
Player
isto da navedem admin koji me je poslao u demorgan Kevin Odd je napravio gresku i poslao me u obicni zatvor i ja zahtijevam da mi se zbog toga makne warn jer me je posle i policajac stavio u celiju i zvog Kevinove greske sam dobio jos 10min zatvora

Mark Armone

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Žalbu prepuštam curatoru GOV-a​

Milan Bucojevic

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno

ID 50719 Dobit ce kaznu za G.P 6.15
Organizacija GOV
nece biti kaznjena za ovu situaciju (Samo jedan clan GOV-a je preksio pravilo servera)

Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
RS Server Administrator
LSPD Curator
GOV Curatorf

Status
Not open for further replies.
Top Bottom