Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Urke Elpatron

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Uros
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu : 5-8H
5. Vaš Discord: urkke
6. Vaše ingame ime: Urke Elpatron
7. Vas ID:42673

1.Lider za Marabunta Grande

1. Moć i kontrola – Kao lider Marabunta Grande, mogu imati apsolutnu kontrolu nad svojim okruženjem. Zaposleni, teritorije, čak i politike mogu se oblikovati prema mojim željama. Moć koju bih imao u rukama daje mi neuporedivu sigurnost i mogućnost da oblikujem svet prema svojim interesima.
  2. Finansijska sloboda – Vodeći organizaciju poput Marabunta Grande, pristupam ogromnim resursima. Zarada od ilegalnih aktivnosti može mi omogućiti da živim luksuznim životom, finansiram projekte ili investiram u oblasti koje su mi bitne. Novac je moć, i imam priliku da obezbedim sebi i onima koje volim bogatstvo koje je nedostižno većini.
  3. Zaštita i lojalnost – Kao lider, imam lojalnost svojih ljudi, jer njihova sigurnost zavisi od mene. Marabunta Grande pruža osećaj zajedništva i pripadnosti. Oko mene su ljudi koji su spremni da me štite i podrže, stvarajući tako jak krug poverenja koji je teško probiti.
  4. Izbegavanje sistema – Kao lider kriminalne organizacije, imam mogućnost da zaobiđem ili manipulišem zakonima koji često nisu pravedni prema onima iz donjih slojeva društva. Umesto da budem žrtva sistema, mogu ga iskoristiti i okrenuti u svoju korist.
  5. Poverenje u vlastite sposobnosti – Moje iskustvo, pamet i snalažljivost omogućavaju mi da budem uvek korak ispred konkurencije. U svetu kriminala, samo najpametniji i najodlučniji preživljavaju. Kao lider, stalno bih se dokazivao i učio iz svojih grešaka, uspinjući se do vrha jer verujem u svoje sposobnosti. Naravno, sve ovo ima svoju cenu, i cena života u kriminalnom svetu je visoka, ali ovi faktori bi mogli biti dovoljno privlačni da bih želeo da postanem lider u takvoj organizaciji.

1. Prvo što radim je da u potpunosti istražim i razumem svog lika. Šta voli, šta ne voli, koje su njegove vrednosti, strahovi i ambicije? To mi pomaže da njegovu reakciju učinim verodostojnom i doslednom u svim situacijama. Na primer, ako moj lik ne voli autoritet, njegova reakcija na naredbu će biti drugačija nego da je obazriv i poslušan.

2. Pokušavam da ne igram samo svog lika, već i da reagujem u skladu sa okruženjem i interakcijama sa drugim likovima. Na primer, ako se moj lik nađe u nepoznatom mestu ili sa likovima koje ne poznaje, reagovaću s oprezom, a ne impulzivno.

3. Svaki lik ima svoje motive, pa tako i moj. Kada igram, uvek imam jasnu ideju šta moj lik želi da postigne i kako će doći do toga. To mi pomaže da postavim izazove i reakcije koje čine igru dinamičnom i interesantnom.

4. Nastojim da moj lik bude dosledan u ponašanju, čak i kada je u krizi ili pod stresom. Ako je moj lik poznat po tome što je smiren u teškim situacijama, to će se reflektovati čak i u dramatičnim trenucima. To pomaže da ostanem verodostojan u priči.

5. Roleplay nije samo o mom liku, već o tome kako se moj lik povezuje sa drugim likovima i kako zajedno gradimo priču. Aktivno slušam i reagujem na druge likove, uvažavam njihove odluke i doprinosim dinamici igre. To stvara dublje i bogatije iskustvo za sve učesnike.

{ RANKOVI }
    1.SUSPEND
    2.NEW BITE
    3.GHETTO CLEANER
    4.GHETTO VICE
    5.YELLOW SKULL
    6.GRAFFIT TEAM
    7.GRAFFIT TEAM LEADER
    8.
    GOLDEN HEAD
    9.TURFER
    10.