Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
012929
Players nickname
Lazasjsksks
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 26, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/unjXq8IBiNc?si=_dhN_1D9QnHkup6I

Popke

Slayer
Player
Zdravo, doticne osobe namerno pokusavaju da nabiju warn EMS-u.
Ovo je prvi video:
Ovo je drugi video:
Ovo je treci video:
Ovo je cetvrti video:
U cetvrom videu se jasno cuje kako doticno lice pod imenom "Dule" govori kako nece vise biti mandata sto znaci namerni disband lidera.
na ovoj zalbi Approved - P.D 5.11 I id :14037 se jasno vidi kako doticna lica iz auta su u EMS sto se moze videti u gornjem levom uglu, Namerno se okrecu i vracaju da uhvate kolegu koji je bio u prodavnici da bi ga okacili i nabili warn EMS-u. Naravno da nema ljutnje za smanjenje rankova jer se ceo sistem promenio. Takodje ovo je osnov za namerno nabijanje warna i disbanda. Za namerno nabijanje warna se moze videti gde su doticna lica okacila svog ali svog kolegu iz EMS-a i to namerno da bi dobili warn zato sto je kolega stao u prodavnicu da kupi sta mu treba. Druga pretnja je disband i to se moze cuti u videima koje sam ostavio link.
Ugodan ostatak dana.
Vazi da ce se prihvati ovo :ROFLMAO:

Dule_XD

Player
Player
Ovo je prvi video:
Ovo je drugi video:
Ovo je treci video:
Ovo je cetvrti video:
U cetvrom videu se jasno cuje kako doticno lice pod imenom "Dule" govori kako nece vise biti mandata sto znaci namerni disband lidera.
na ovoj zalbi Approved - P.D 5.11 I id :14037 se jasno vidi kako doticna lica iz auta su u EMS sto se moze videti u gornjem levom uglu, Namerno se okrecu i vracaju da uhvate kolegu koji je bio u prodavnici da bi ga okacili i nabili warn EMS-u. Naravno da nema ljutnje za smanjenje rankova jer se ceo sistem promenio. Takodje ovo je osnov za namerno nabijanje warna i disbanda. Za namerno nabijanje warna se moze videti gde su doticna lica okacila svog ali svog kolegu iz EMS-a i to namerno da bi dobili warn zato sto je kolega stao u prodavnicu da kupi sta mu treba. Druga pretnja je disband i to se moze cuti u videima koje sam ostavio link.
Ugodan ostatak dana.
Ako saslusate ceo razgovor videcete da se prica generalno o njihovim grskama i kako im niko nece to namestiti nego oni sami sebi, usput bih hteo da navedem da je ovo ooc chat, a ooc nije povezan sa ic i da se ne vidi nikakav vid pretnje u mom glasu. Hvala na citanju odgovora. Pozdrav Dule.

Roland Vig

Player
Player
Druze ti zivis u bajci , ja nisam nikog kacio od EMSa , ali kako ti mozes moj video da koristi protiv mene ili Dusana to mi samo objasni ?

Dule_XD

Player
Player
Ovo je prvi video:
Ovo je drugi video:
Ovo je treci video:
Ovo je cetvrti video:
Ugodan ostatak dana.
Doticni gospodine zelim samo da se isto javim u vezi toga za vasu 02. To je prijavio covek iz nase familije i da mi nismo nikako ukljuceni. Drugo to je vas problem sto vi pravite greske u samom RolePlay-u i sto krsite pravila ovog servera. Hvala na citanu. Dule

Dule_XD

Player
Player
Ako saslusate ceo razgovor videcete da se prica generalno o njihovim grskama i kako im niko nece to namestiti nego oni sami sebi, usput bih hteo da navedem da je ovo ooc chat, a ooc nije povezan sa ic i da se ne vidi nikakav vid pretnje u mom glasu. Hvala na citanju odgovora. Pozdrav Dule.
Da se nadovezem na sve ovo video je isecen na komade. Mislio sam da je doticni gospodin poslao ceo video klip. Ukoliko bude neko razmatranje kazne zeleo bih da lice pokaze ceo POV jer niko od nas nije kriv. Hvala na citanju. Dule

Lazar Boobotta

Player
Player
Da se nadovezem na sve ovo video je isecen na komade. Mislio sam da je doticni gospodin poslao ceo video klip. Ukoliko bude neko razmatranje kazne zeleo bih da lice pokaze ceo POV jer niko od nas nije kriv. Hvala na citanju. Dule
Ovde ne treba duzi POV, Namerno pricas da treba duzi pov da bi admin zatrazio i odbio zalbu:).

Roland Vig

Player
Player
kako je lider odlucio kad pogledajte u ovom videu on taman je hteo nesto da kaze kad je Lazar Boobota sve njih prebacio u drugu sobu , tako da ocemo da cujemo njegovu rec (Direktorovu) kad je odluceno rekao da nam smanji cinove

Dule_XD

Player
Player
Ovde ne treba duzi POV, Namerno pricas da treba duzi pov da bi admin zatrazio i odbio zalbu:).
Hvala na odgovoru doticni Gospodine. Vidi se da je video isecen. Na osnovu toga i sam admin moze da zakljuci da je ceo POV potreban. Hvala na citanju. Dule

Lazar Boobotta

Player
Player
kako je lider odlucio kad pogledajte u ovom videu on taman je hteo nesto da kaze kad je Lazar Boobota sve njih prebacio u drugu sobu , tako da ocemo da cujemo njegovu rec (Direktorovu) kad je odluceno rekao da nam smanji cinove
Kao prvo, Ja nikog nisam prebacio:), nemojte se nervirati ne valja za srce znam sto vam to kazem:), Drugo sve vam je receno uzivajte❤️

Roland Vig

Player
Player
Kao prvo, Ja nikog nisam prebacio:), nemojte se nervirati ne valja za srce znam sto vam to kazem:), Drugo sve vam je receno uzivajte❤️
Druze ti onda moj iskorisceni video (preko Shera) sa dodatkom tvojim discordom nisi pogledao do kraja zadnji minut pogledaj ponovo ali do kraja molim te , a ti mene sad vredjas sto sam imao intervenciju na srcu i to sad ismevas i to je neka vrsta blackmailinga opet se vidi o tebi kakav si , nebrini se ti za moje srce to su doktori dobro odradili hvala bogu .

Lazar Boobotta

Player
Player
Druze ti onda moj iskorisceni video (preko Shera) sa dodatkom tvojim discordom nisi pogledao do kraja zadnji minut pogledaj ponovo ali do kraja molim te , a ti mene sad vredjas sto sam imao intervenciju na srcu i to sad ismevas i to je neka vrsta blackmailinga opet se vidi o tebi kakav si , nebrini se ti za moje srce to su doktori dobro odradili hvala bogu .
Kakvo ismejavanje kakav blackmailing sta pricas?, ja sam reko da se ne nerviras jer si stvarno imao operaciju, Nikad ne bih ismejavao niti omalovazavao nekog zbog toga, Ti ako si se pronaasao u tome sta da radim, Ja nikog ne ismejavam radi IRL problema

Roland Vig

Player
Player
ovi smajlici nisu za smejanje ili ti za ismevanje , samo se ukopavas vise i vise , ja sam tu zavrsio uvezi ove teme nek sudi ko treba da sudi i nek pogleda sve od pocetka do kraja i textove i sve pa videcemo kako i sta dalje . i tu je postavljena TACKA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom