Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved P.Z.Z.1.1 I GP 6.15 I Fear RP I ID70950 ID36001 ID59144

Status
Not open for further replies.
Your ID
67661
Players nickname
Stefan Shelby
Suspect ID
70950 36001 59144
Date of violation
Jan 21, 2025
Time of violation
00:10
Proofs
https://youtu.be/ByAVXjJSy-w

Stefan Shelby

-tihi potok breg roni-
Player
Ne znam sta da kazem.Ovo ne lici ninakakav rp, ovo je cist bezobrazluk i bahatost, oduzimaju igracima ugodjaj i lepu igru, bez ikakvog razloga i prava oduzimaju tudje zivote, ako je ovo roleplay zasto onda drugi igraci moraju postovati pravila.
Smatram da ovo treba da se sankcionide pod hitno, da ne bi unistili jos nekome vece, takodje da se svo troje sankcionisu i ako su u nekoj familji da dobije warn.
Sa velikim razocarenjem lep pozdrav!

Dejan123

Player
Player
Potpuno si u pravu i meni su istu stvar uradili okačeni su 3 4 zalba za njih u 1 sat treba kazniti da ne zaigraju duze kvare roleplay mene su 3 4 puta ubili isti KAZNITI POD HITNO

Sivi Luii

Player
Player
Ne znam sta da kazem.Ovo ne lici ninakakav rp, ovo je cist bezobrazluk i bahatost, oduzimaju igracima ugodjaj i lepu igru, bez ikakvog razloga i prava oduzimaju tudje zivote, ako je ovo roleplay zasto onda drugi igraci moraju postovati pravila.
Smatram da ovo treba da se sankcionide pod hitno, da ne bi unistili jos nekome vece, takodje da se svo troje sankcionisu i ako su u nekoj familji da dobije warn.
Sa velikim razocarenjem lep pozdrav!
Majstore treba da se vidi gde te killo a ne crn ekran i zvuk

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno

ID 70950 ce dobiti kaznu za PZZ 1.1.
ID 36001 ce dobiti kaznu za PZZ 1.1.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom