Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3144
Players nickname
Pepi Miljanangel
Suspect ID
55875
Date of violation
Jan 27, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/927453/#post-3255187

pepi

Player
Player
Dobar dan, pruzam dokaze da je igrac editovao POV tj. da se u zalbi od juce koju je okacio ne cuje nikakva muzika a u POVu od danas cuje muzika naime, skinuo sam njegove POVove i reuplodovao na svoj streamable kako on ne bi obrisao dokaze.

POV od sinoc: Watch videoplayback | Streamable
POV od danas: Watch videoplayback (1) | Streamable

Link od zalbe juce: Reviewed - nista
Link od zalbe danas: Approved - G.P 6.15 | 3144

Cudno da se u jednom POVu cuje muzika a u drugom ne, neke lazi od igraca na zalbi, ovo smatram laganjem administracije
Citiram igraca: izvinjavam se, slusao sam muziku na kompu dok sam krao auto, ali se vidi na snimku da me lik samo ubio bez da broji 5 sekundi, vidi se kako dolazi sa autom izlazi i ubija me. ako sam tu nesto ja prekrsio slobodno nek se zali...

Last edited:

Rijad Ljevo

Player
Player
vidi ovako druze, muzika je bila ubacena zato sto sam imao burazera pored mene koji mi prica da bezim a i onda sam okacio zalbu na 3 sekunde i isekao de se ne cuje on da ne bi ljudi iz staffa pomislili da pricam na discord, onda sam ubacio muziku i okacio...

Last edited:

pepi

Player
Player
Ja sam za svoje kaznjen a ti ces za svoje LP pa ti drukaj za 3 sata demorgana :)))

Rijad Ljevo

Player
Player
Ja sam za svoje kaznjen a ti ces za svoje LP pa ti drukaj za 3 sata demorgana :)))
Kao prvo ti si meni tad sjebao 140k i ja tebe nisam kao trebao da okacim? Kao drugo pricao sam sa adminom i lepo objasnio situaciju, rekao je da po njemu ne treba da dobijem nista sem za MG mute ing, zato sto ti ja nisam namestio da dobijes jail nego sam objasnio zasto je muzika bila ubacena, poz😘

Rijad Ljevo

Player
Player
Ti si uradio 6.15 i rdm pa si uradio, nema veze dal je tu muzika ili nije, svakako se sve vidi na snimku. To sto je muzika dodata, razlog sam reko i tjt. Na adminima je sta ce da urade.

Joe Juice

Player
Player
pepi ajde pusti suzu ,oprostit ce ti ...6.15 si napravio ,a ako imas neki dokaz da nisi onda okaci ti njega ,a to sto covjeku hoces da pokusas nabiti ban kao da laze administraciju zato jer si nesposoban odbraniti svoje auto po RP-u je tvoj problem ....vise si pravila prekrsio nego on ...., i ono GLAVNO !! NE SMIJES KORISTITI TUDJI POV KAO SVOJ DOKAZ !! I TO JE KAZNA ...samo da se zna ;)

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno
Igrac nije zamjenio POV na zalbi jednoj pa da je pokusao nesto da nas vara isl, vec je POV citavo vrjeme bio isti na obije zalbe samo je jedan editovan , drugi nije ;
Admin je prihvatio POV kakav je da je , samim time ako smatrate da je odluka losa okacite zalbu na odluku ,sekcija zalbe na administraciju pa cemo provjeravat detaljno sve , a ovo ovako ovde u zalbe na igrace ne moze.
Hvala na razumjevanju !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom