nakon svadje ubili nas pre informala ja se nisam savdjao nego moj iz fama ja nisam pricao jer mi ukucani spavaju
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zamolio bih admina da uzme u obzir da se u povu vidimo samo nas 2 kako pucamo i na povu se ne cuje mikrofon od doticnog gospodina koji je okacio ovu zalbu tkd ja smatram da ne snima kako treba, na povu se vidi kako drzi N (bind za mikrofon)35715 je ubio mene
36988 je ubio mog druga dragomir dizajn
70274 je ubio kornju deluca
ja sam 70274 nisam ispalio ni jedan metak nisam ni znao da vas ubijaju35715 je ubio mene
36988 je ubio mog druga dragomir dizajn
70274 je ubio kornju deluca
ja da sam smeo da se derem meni je mikrofon na snimanje ukljucen nego ja sta god da sam pricao jedva sam se cuo niko me ni na informalu kad sam davao info nije cuo tkd dzabe sto je meni prikazivalo da pricam jer nisam znao da se ne cujemzamolio bih admina da uzme u obzir da se u povu vidimo samo nas 2 kako pucamo i na povu se ne cuje mikrofon od doticnog gospodina koji je okacio ovu zalbu tkd ja smatram da ne snima kako treba, na povu se vidi kako drzi N (bind za mikrofon)
Barem kazni ljude za offtopic ili vredjanjePregledano
Dostavite POV gde se cuje Vas glas.
Rok 6h
prijatelju nemoj se nervirat popit ces i ti permajebem ti svih 12 apostola mamu ti jebem kacis neduzne pobili su vas ko kerove mamu ti jebem