I went to the port to collect valuable case, I had no interaction with190751, but she started shooting me without giving me any demand which is a clear case of RDM .
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bro u vdm meI went to the port to collect valuable case, I had no interaction with190751, but she started shooting me without giving me any demand which is a clear case of RDM .
Bro what are you talking , you are shooting me without any demand and you think i stay there and do nothing ....bro u vdm me
и ја пријатељОтишао сам у луку да купим вредан случај, нисам имао никакву интеракцију са 190751, али је почела да ме упуцава без икаквог захтева, што је јасан случај РДМ-а.
и јасно се чуло на почетку приче да мој друг броји, рекао је имаш још 5 секунди и није отишао, дошао је скроз до мене и истекло је тих 5 секунди које су се бројале и ја сам пуцао негоОтишао сам у луку да покупим вредан случај, нисам имао никакву интеракцију са 190751, али је почела да ме упуцава без икаквог захтева, што је јасан случај РДМ-а.
Мој пријатељ је биоБрате шта причаш, пуцаш у мене без икаквог захтева и мислиш да остајем ту и ништа не радим....
мој пријатељ је рачунао да ниси побегао и 5 секунди је истеклоОтишао сам у луку да покупим вредан случај, нисам имао никакву интеракцију са 190751, али је почела да ме упуцава без икаквог захтева, што је јасан случај РДМ-а.
what are you trying to say brother ?Мој пријатељ је био
мој пријатељ је рачунао да ниси побегао и 5 секунди је истекло
Do you pls rejectwhat are you trying to say brother ?
можете ли молим вас да повучете жалбушта покушаваш да кажеш брате?
why should i remove my forumDo you pls reject
why should i remove my forum i i tell you to rejeect rdm