Sve se vidi u POV-u.
Ems zaposlenik odlazi u Kazino u odelu i sa vozilom.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dostavi duži POV možda je bio da diže čoveka!!! ZAHTEVAM DUŽI POVSve se vidi u POV-u.
druze unutra je zelena zona nmz da umre neko ne kenjajOdakle ti znas da je bio u kazinu, Mozda je isao unutra da dize lice?
Lice je izlazilo iz kazina kao sto se vidi u povu a koliko znam u kazinu je zelena zonaOdakle ti znas da je bio u kazinu, Mozda je isao unutra da dize lice?
Nema to veze, moze i lice van uniforme da ubije nekog unutra.Lice je izlazilo iz kazina kao sto se vidi u povu a koliko znam u kazinu je zelena zona
druze kad si dobio poziv unutar kazina , nikad nisi tako da ticuNema to veze, moze i lice van uniforme da ubije nekog unutra.
vidi na povu ti se apsolutno nista ne vidi mozda lik ga digo napolje...
Odakle ti znas da ja nikad nisam dobio poziv?, Svakako dostavi duzi POVdruze kad si dobio poziv unutar kazina , nikad nisi tako da ticu
sta meni govoris da dostavim pov si ti oke?Odakle ti znas da ja nikad nisam dobio poziv?, Svakako dostavi duzi POV
Pogresan coek bato, Bez sikiracije samo lagano macak svakako ce odbiti jer nemate duzi pov, samo bez stresa momcista meni govoris da dostavim pov si ti oke?
ajde ban evaderu ne gubi se ,Pogresan coek bato, Bez sikiracije samo lagano macak svakako ce odbiti jer nemate duzi pov, samo bez stresa momci
HAHSHSHSH BAN EVADER EEEE HAHAGAGAGAGAFAHAHSHSHSHSG, tisina klinciajde ban evaderu ne gubi se ,
HAHSHSHSH BAN EVADER EEEE HAHAGAGAGAGAFAHAHSHSHSHSG, tisina klinci
Jel ovo ponasanje jednog lidera .HAHSHSHSH BAN EVADER EEEE HAHAGAGAGAGAFAHAHSHSHSHSG, tisina klinci
Doticni gospodine. U kazinu je nemoguce umreti, tako da nemoj te da pametujete. Usput ovo nije primereno ponasanje jednog clana HC-a, a tek 02. Hvala na citanju. DuleOdakle ti znas da je bio u kazinu, Mozda je isao unutra da dize lice?
Dule, veliki pozdrav kad odbiju zalbuDoticni gospodine. U kazinu je nemoguce umreti, tako da nemoj te da pametujete. Usput ovo nije primereno ponasanje jednog clana HC-a, a tek 02. Hvala na citanju. Dule