Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38227
Players nickname
Roland BorgeVig
Suspect ID
47810
Date of violation
Jan 26, 2025
Time of violation
14:00
Proofs
https://youtube.com

Roland Vig

Player
Player
Postovana administracio , imali smo regrutaciju na kojoj sam ispitivao o tome nemam POV al imam kako sam drzao obuku na Discordu glas mi se ne cuje posto sam zaboravio da namestim da se cuje (znam da cu dobit MG) , a 02 Lazar Bobotta ID : 47810 na 3 delu snimka od 07:19 min pocinje da arogantan izaziva svadju koju 02ka ne sme da radi a direktor nije bio u gradu znaci on je nadredjeni nama i vidi se i na 4delu snimka kako umesto da bude stalozen on je kontra i to pred regrutantima
,
,
,

Michael Low

Player
Player
Realno koliko god izgledalo glupo okacit sza ovo, moje potpuno podrzavanje imas za ovu zalbu vidi se da lik ima problema sa zivcima,

Lazar Boobotta

Player
Player
Koja svadja sta pricas? Da si ti hteo ostati i da se potrudis za rank ostao bi, Ne bi izasao ako ti je smetao novi sistem rada mogao si izaci i tjt. Namerno nabijate WARN❤️

Roland Vig

Player
Player
Realno koliko god izgledalo glupo okacit sza ovo, moje potpuno podrzavanje imas za ovu zalbu vidi se da lik ima problema sa zivcima,
Pa tako 02 ne sme da se ponasa to sto je on nervozan zbog necega to nije nas problem , to sto direktor nije bio tu a on je sledeci koji je zastupajuci tj zamenik ne znaci da je njegova moc da moze da se bahati

Roland Vig

Player
Player
Koja svadja sta pricas? Da si ti hteo ostati i da se potrudis za rank ostao bi, Ne bi izasao ako ti je smetao novi sistem rada mogao si izaci i tjt. Namerno nabijate WARN❤️
ja ne nabijam warn ja sam Tebe kacio posto neznas da se ponasas u datoj situaciji tj nemas kontrolu nad sebe sto si prebz (tj explozivan) u odlukama , a sta ja imam od warna ja ukazujem samo tvoju gresku , nisam ja kacio nikog vise sem Tebe , to nije namerno nabijanje warna kako Ti to navodis ja mogu i bez bolnice ja zaradjujem i ovako super bez posla jer sam snalazljiv hvala bogu , i da hocu imam poznansto mogu da idem da radim gde god hocu i sta god hocu

Lazar Boobotta

Player
Player
Kao prvo. Ja ovde ne izazivam svadju to sto ti smatras da je svadja to je tvoj problem.
Drugo u svakim povu se cuje kako placete za rank. Ti da si odlucio ostati i potruditi za rank dobio bi ga, To sto si 2 godine ovde ne znaci da moras uvek biti ti HC, Tvoj problem se vidi. taj problem je rank, cim sam tu smanjio odmah si se pozalio.
Trece. Svakome je receno da se potrudi, vi ste se naljutili i izasli a pre toga plakali za rank.
Cetvrto. Da ja kao zamenik radim posao kako ne treba rank bi mi se skinuo.
Peto. Svako ko je izasao izasao je jer je dobio rank tako sto je platio ili jer mu je smanjen i nece da se potrudi za rank da dobije nazad.
Peto. Namerno nabijate warn i disband, cekam da se pregleda zalba da dobijete svi kaznu.
Uzivajte u ostatku dana i za sledeci put nemojte plakati za rank kad Vam se skine sa razlogom
Zamenik Direktora EMS, Lazar Bobotta❤️

Dule_XD

Player
Player
Kao prvo. Ja ovde ne izazivam svadju to sto ti smatras da je svadja to je tvoj problem.
Drugo u svakim povu se cuje kako placete za rank. Ti da si odlucio ostati i potruditi za rank dobio bi ga, To sto si 2 godine ovde ne znaci da moras uvek biti ti HC, Tvoj problem se vidi. taj problem je rank, cim sam tu smanjio odmah si se pozalio.
Trece. Svakome je receno da se potrudi, vi ste se naljutili i izasli a pre toga plakali za rank.
Cetvrto. Da ja kao zamenik radim posao kako ne treba rank bi mi se skinuo.
Peto. Svako ko je izasao izasao je jer je dobio rank tako sto je platio ili jer mu je smanjen i nece da se potrudi za rank da dobije nazad.
Peto. Namerno nabijate warn i disband, cekam da se pregleda zalba da dobijete svi kaznu.
Uzivajte u ostatku dana i za sledeci put nemojte plakati za rank kad Vam se skine sa razlogom
Zamenik Direktora EMS, Lazar Bobotta❤️
Doticni Zamenice Driektora EMS-a. Mi smo radili svoj posao i u POV-u se vidi da je Roland vrsio obuku za nove clanove organizacije EMS. Isto tako sto vi mislite da mi placemo za rank nije istina i nasi rankovi nisu zaradjeni preko veze nego preko krvi i znoja. Hvala na citanju.

Lazar Boobotta

Player
Player
Doticni Zamenice Driektora EMS-a. Mi smo radili svoj posao i u POV-u se vidi da je Roland vrsio obuku za nove clanove organizacije EMS. Isto tako sto vi mislite da mi placemo za rank nije istina i nasi rankovi nisu zaradjeni preko veze nego preko krvi i znoja. Hvala na citanju.
Odbila ti se zalba Dulence❤️, Druga stvar da ne placate ne bi ste izasli vec potrudili za rank, Pozdrav❤️

Peki Marocco

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregledanih dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavite POV koji snima sve slojeve.
Rok 6h.

Svaki sledeci offtop bice kaznjen.​

Roland Vig

Player
Player
Na Radeonu nije namestena na tipku N , da ne bi se culo i ingame i na discordu posto mi je stavljeno na push to talk , mogu admini da provere slobodno sta koristim za snimanje , ako treba cak kad sam se kandidovo za Direktora EMSa oni su nesto bili namestali pa od tad mi je tako i ostalo , sa te strane sam cist nesekiram se a za dalje nemam sta svama da se raspravljam . Svakako Ste se pokazali kakvi se zapravo sa greskama puni vise nego dana kolko vodite EMS .

Lazar Boobotta

Player
Player
Na Radeonu nije namestena na tipku N , da ne bi se culo i ingame i na discordu posto mi je stavljeno na push to talk , mogu admini da provere slobodno sta koristim za snimanje , ako treba cak kad sam se kandidovo za Direktora EMSa oni su nesto bili namestali pa od tad mi je tako i ostalo , sa te strane sam cist nesekiram se a za dalje nemam sta svama da se raspravljam . Svakako Ste se pokazali kakvi se zapravo sa greskama puni vise nego dana kolko vodite EMS .
Sta je Rolande srce moje😕, sad ti nece prihvatiti zalbu plus si povukao i sad nam nabijas na nos kakvi smo sa greskama...
E moj Rolande pa da vidi se da places za rank

Daniell1

No Risk, No Story.
Player
Ne planiram se svadjat sa budalama ce se cujemo drugom prilikom... L.P

Status
Not open for further replies.
Top Bottom