Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38227
Players nickname
Roland BorgeVig
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 28, 2025
Time of violation
22:33
Proofs
https://imgur.com/a/0xQ29Vj

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Slika nije validan dokaz, dostavite POV situacije
Rok za dostavu 15h

Roland Vig

Player
Player
To nisu moje greske to su greske Vasih ucenih HCova , a nisam ljubomoran u opste i Bog sve vidi , kao sto Ste rekli , ja sam pruzio ruku da pomazem vi ste gazili po nama i drugima , dobijam od bivsih kolega zalbe na Vas i Vas rad , haos neka na greskama se uci.

Lazar Boobotta

Player
Player
To nisu moje greske to su greske Vasih ucenih HCova , a nisam ljubomoran u opste i Bog sve vidi , kao sto Ste rekli , ja sam pruzio ruku da pomazem vi ste gazili po nama i drugima , dobijam od bivsih kolega zalbe na Vas i Vas rad , haos neka na greskama se uci.
Jebiga, Vreme se menja sve se menja:), sistem se menja kod nas, Dosta korupcije zato je pola EMS kikano. pozdrav

Don Fiks

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Slika nije validan dokaz, dostavite POV situacije
Rok za dostavu 15h
  • Skrinšot treba uploadovati na imgur.com / Video treba uploadovati na youtube.com;
Ako seniora moraju isprawljati igraci onda stwarno...

Popke

Slayer
Player
  • Skrinšot treba uploadovati na imgur.com / Video treba uploadovati na youtube.com;
Ako seniora moraju isprawljati igraci onda stwarno...
Druze ne kenjaj izmenjeno je pravilo jer slike mogu lako da se edituju , tkd ne gubi se

Status
Not open for further replies.
Top Bottom