Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
69103
Players nickname
Uros Reyli
Suspect ID
2734|36256
Date of violation
Jan 29, 2025
Time of violation
01:02
Proofs
https://youtu.be/pcGrrq-0gl8?si=l_CDkU49eEIqcyI5

Djole#Purplehaze2025

Player
Player
Oprostite, ja sam Djole, id 36256.. na POVu se vidi da ja ne ubijam nikoga nego samo stojim? Na POVu se vide metkovi iz sume kako neko puca mene, a ja nikoga nisam ubio... to cak u logovima moze administracija da proveri? :)

Na vasem snimku moze jasno da se vidi kako vas prijatelj, Matija Reyli, psuje majku jednom od nas, da to nije perma ban ili neki tip bana igrom slucaja? 68739, cak je i jedan vas clan reko da je matija glup jer je opsovao majku?

Ako nastavite sa ovom prijavom, najmanji problem ce biti da ja postavim moj POV gde ne ubijam nikoga i gde Matija psuje majku

Last edited:

Te1caa

👍🏻
Leader of unofficial org
Oprostite, ja sam Djole, id 36256.. na POVu se vidi da ja ne ubijam nikoga nego samo stojim? Na POVu se vide metkovi iz sume kako neko puca mene, a ja nikoga nisam ubio... to cak u logovima moze administracija da proveri? :)

Na vasem snimku moze jasno da se vidi kako vas prijatelj, Matija Reyli, psuje majku jednom od nas, da to nije perma ban ili neki tip bana igrom slucaja? 68739, cak je i jedan vas clan reko da je matija glup jer je opsovao majku?

Ako nastavite sa ovom prijavom, najmanji problem ce biti da ja postavim moj POV gde ne ubijam nikoga i gde Matija psuje majku
Vas dobija ban za animacije nad mrtvim telom i jos fam warn.

Djole#Purplehaze2025

Player
Player
Vas dobija ban za animacije nad mrtvim telom i jos fam warn.
Ja ovde vidim 2 coveka sa nase strane da krse pravila, ja nisam nista prekrsio, ako treba POV da se dostavlja rado, dostavice covek da je nasih 2 pucalo ne 3.

Animaciju nad mrtvim telom nije radila treca osoba, ta osoba je VEC IGRALA dok ste vi padali mrtvi kao npcevi :) Moze se reci da je cak stajao i NISTA nije radio dok ste vi snimali,POV ti je bukv invalidan.

Razocaravate me jadnim pokusajem da nas prijavite dok su dve osobe krsile pravila, fam dobiti warn nece, bukv ste se ispalili, a ako treba prijavicu ovog malog sto psuje majku vaseg najradje :))

Status
Not open for further replies.
Top Bottom