By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koja si ti botinaLik je samo poleteo, da li je bag abuse ili sta, stvarno ne znam
Prvo blamiras se da trazisi pov sa tajne to je bag desava se I na informalima ali vidim da nisi po evente I bas zbog botove kao ti koj dodju jednom na tajnu radnju gde ljude ne snimaju I namestis ban ti si jadnikLik je samo poleteo, da li je bag abuse ili sta, stvarno ne znam
Brt jel moguce da si toliki npc brate to ti je bug sa skriptom kad odes na merdevineLik je samo poleteo, da li je bag abuse ili sta, stvarno ne znam
ako je neko stalno po tajnim radnjama onda sam to jaPrvo blamiras se da trazisi pov sa tajne to je bag desava se I na informalima ali vidim da nisi po evente I bas zbog botove kao ti koj dodju jednom na tajnu radnju gde ljude ne snimaju I namestis ban ti si jadnik
Svaka tebi cast ali vidim da ne znas sve i da ovaj bug postoji vec mesecima i vise tkd samo pokazujes koliki si npc jer kacis za bug koji je do serveraako je neko stalno po tajnim radnjama onda sam to ja
kako se meni taj "bug koji je do servera" nije desio nikad vec 3 godine?Svaka tebi cast ali vidim da ne znas sve i da ovaj bug postoji vec mesecima i vise tkd samo pokazujes koliki si npc jer kacis za bug koji je do servera
Sta da ti kazem brt raspitaj se malo i videces da se puno ljudi desavalo i mn vise puta se desavalokako se meni taj "bug koji je do servera" nije desio nikad vec 3 godine?
povukaoFikus brt vidis da nije do momka bug je to