Decko prima 70 + 58 + 39 + 39 = 206 dmg-a i ne pada moguce da ima god mode.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mozes mi poslat tu sotku na dc stefann312Decko prima 70 + 58 + 39 + 39 = 206 dmg-a i ne pada moguce da ima god mode.
sta pricas ti kakve animacije decko primio 206 dmg-a i nije umroNema animacije, ljudi se znaju isto pucat ko i ti, visoki id pa se kaci dostaviti ce.
brate kad sam ga hitao prvi put on se sakrio i ispikao posle 3 sekunde ti za 3 sekunde ne mozes po skripti ni da upotrebis medkit a ne da ti jos prodje animacija healanja, a sve jedno i da se nahilao nakon prvog hita opet je dobio 58 + 39 + 39 = 136.Al se i i blamas kada iz vode izlazis izgubiti se animacija kada se hilao sa med kitom
Ucimo da brojimobrate kad sam ga hitao prvi put on se sakrio i ispikao posle 3 sekunde ti za 3 sekunde ne mozes po skripti ni da upotrebis medkit a ne da ti jos prodje animacija healanja, a sve jedno i da se nahilao nakon prvog hita opet je dobio 58 + 39 + 39 = 136.
pusti ga malo je jaciDecko prima 70 + 58 + 39 + 39 = 206 dmg-a i ne pada moguce da ima god mode.
brate sta ti govoris jos uvek ides na komponente i rating nisi cuo za druge eventeAl se i i blamas kada iz vode izlazis izgubiti se animacija kada se hilao sa med kitom